1-2 tap mot VIF

KIL tapte dagens treningskamp mot VIF 1-2 i en jevn kamp.

Annonse:

Dagens kamp var av det jevne slaget der begge lag kunne gått av med seieren. 

KIL er først frempå etter 10 minutter. Det er Lee som kommer til avslutning, men avslutningen er for dårlig. 

006
Gyuhwan Lee startet dagens kamp mot Vålerenga i dag.

VIF går i angrep rett etterpå, men også her er avslutningen dårlig. 

Når halvtimen er spilt derimot, ruller VIF opp på sin høyre side. Det legges inn på bakre stolpe til Fitim Azemi som header ballen i mål. 

Lagene går til pause på stillingen 0-1 til VIF. 

KIL kommer på banen med ny sprut i andre omgang, og svarer allerede etter 5 minutters spill ved Simon Marklund som plasserer ballen fint i mål etter et vakkert KIL-angrep. 

KIL har tatt over mer av banespillet i denne 2. omgangen, men det er VIF som scorer mål. Nok en gang er det Fitim Azemi som snapper opp en svak ball og kommer alene med keeper hvor han ikke gjør noen feil. Stillingen er 1-2. 

Flere mål blir det ikke i kampen, det ender med tap 1-2 mot VIF.

Hovedtreneren legger ikke for mye i resultatet

Hovedtrener Vitor Gazimba er ikke helt tilfreds med at laget hans ikke klarer å vinne dagens kamp, men påpeker at dette ikke handler om poeng enda. 

- Vi er enda i utvikling, og jeg synes vi har tatt steg i riktig retning siden første treningskamp vi hadde i vinter. Vi begynner å få en større forståelse for hva vi vil og hvordan vi vil spille. Samhandlingen vår blir stadig bedre, og det kollektive arbeidet begynner å sitte bedre, forteller han. 

- På den måten fikk vi mange positive svar denne kampen. Det viser at mye av det vi har jobbet med på trening, begynner å sitte i kamp også. Og dette er noe vi skal bli enda bedre på. Vi er ikke der vi skal være enda, men vi begynner å nærme oss, sakte men sikkert. 

KIL - Vålerenga 1-2 (0-1) 

Santa Maria Polo Club. Ca 50 tilskuere. 

Mål: 0-1 Fitim Azemi (30), 1-1 Simon Marklund (50), 1-2 Fitim Azemi (70)

KIL (4-3-3): Stian Bolstad - Fredrik Pålerud, Martin Lundal, Ville Jalasto, Iman Mafi (Christian Røer fra 45) - Gang Dongwan (Even Bydal fra 75), Harald Holter, Martin Vinjor (Simon Marklund fra 45) - Marlinho, Adem Güven (Markus Aanesland fra 60), Gyuhwan Lee (Mame Niang fra 75)

028
Marlinho er alltid villig til å føre ball i angrep.
053
Simon Marklund viste gode tendenser etter at han kom inn etter pause.
055
Christian Røer viste seg godt frem som venstreback.
020
Ville Jalasto med ballen langt inne på Vålerengas banehalvdel.
Annonse fra Obos-ligaen: