- Aktivitet gir trivsel

KILs kaptein Adem Güven besøkte fredag Vennersberg barneskole, og fikk æren av åpne Trivselsleder-programmet som skolen nå er i gang med.

Annonse:

Trivselsleder er det største programmet for aktivitet og inkludering i Skandinavia. I dag benyttes dette programmet hos over 1400 barne- og ungdomsskoler, og fredag morgen var det offisiell start av programmet hos Vennersberg barneskole.

Vår kaptein Adem Güven fikk æren av å klippe snoren, og offisielt sparke i gang programmet.

- De som er trivselsledere er nominert av medelever. Da har medelevene sett på de som en god venn, og en som tar ansvar for fellesskapet, fortalte rektor ved Vennersberg barneskole Hanne Stolt Wang.

IMG_0455 (2)
Adem rett før snorklippingen var et faktum. Her sammen med rektor Hanne Stolt Wang.

Jobben til trivselslederne er å skape trivsel. Med ulike stasjoner rundt omkring i skolegården så vil alle ha mulighet til å finne frem til et felleskap. Trivselslederne har ansvar for de ulike aktivitetene, og også et ansvar for at alle blir inkludert.

- Barna finner aktiviteten, og de finner et felleskap, sa rektoren videre.

Etter noen ord fra rektor så var det klart for den offisielle snorklippingen, og vår kaptein fortalte elevene om hvor viktig vennskap og trivsel er i KIL.

- Som kaptein i KIL er jo jeg på mange måter en trivselsleder hos oss. Samtidig er det viktig at jeg også får god støtte av alle spillerne rundt meg. På samme måte trenger alle å samarbeide for å skape trivsel og vennskap – da har vi det bedre, og vi gjør det bedre, sa KILs kaptein foran de rundt 360 barneskolelevene som for anledningen var samlet i skolens gymsal.

IMG_0486 (2)
BlimE-dansen: Elevene ved Vennersberg barneskole åpnet det hele med BlimE-dansen.

Avslutningsvis klippet Adem snoren som et tegn på at skolen nå er offisielt i gang med trivselsprogrammet.

- Aktivitet gir trivsel, og det gir vennskap, avsluttet Adem før han tok grep om saksen.

Etter snorklippingen var Adem klar på at slike besøk alltid er hyggelig.

- Det er alltid morsomt å besøke barneskoler rundt omkring i distriktet, og spesielt moro var det i dag da jeg fikk æren av å klippe snoren og erklære Vennersberg barneskole som en TL-skole, sa KILs kaptein etter at den høytidelige snorklippingen var gjennomført.

Annonse fra Obos-ligaen: