Avsluttet sesongen

Et purungt KIL 2-lag avsluttet sesongen med hjemmekamp mot HamKam 2 på lørdag.

KIL 2 mønstret et purungt lag mot HamKam 2 på Gjemselund i årets siste kamp i 4. divisjon.

Kampen ble brukt til å gi KILs lovende unggutter verdifull spilletid. Opprykket var som kjent klart, og resultatet i kampen betød ingenting.

Gjestene fra Hamar ledet 3-0 til pause. KIL 2 hadde ikke gjort noen dårlig omgang, men HamKam 2 var effektive.

Etter pause reduserte Ludvig Støre Halvorsen til 1-3 etter målgivende pasning av Vebjørn Valle Hansen.

Syv minutter før full til reduserte KIL 2 - fortjent - igjen. André Bekkemoen headet inn 2-3-scoringen.

Det ble kamp om poengene helt til dommeren blåste av kampen. KIL 2 tapte 2-3, men ungguttene, de fleste debutanter på dette nivået, hadde levert en bra prestasjon.

KIL 2 - HamKam 2 2-3 (0-3)