Deilig 3-0-seier

KILs juniorgutter er i dytten. Torsdag kveld slo guttene topplaget Oppsal 3-0 på Gjemselund.

KIL-gutta startet kampen i et forrykende tempo og spilte ut gjestene fra Oppsal etter noter de første tjue-tjuefem minuttene.

Men selv om juniorgutta hadde flere gode sjanser, endte ingen i scoring.

Omgangen jevnet seg ut og Oppsal kom også til flere skumle muligheter. Det stod allikevel 0-0 til pause.

Kampen bølget frem og tilbake i andreomgang og begge lag hadde gode muligheter til å score.

Etter 76 minutter scoret Nils Kristian Gudbrandsen 1-0 til KIL. Og kun fire minutter senere doblet spissen KILs ledelse til 2-0.

KIL-juniorene kontrollerte inn seieren og på overtid fastsatte innbytter og debutant, Peder Langbråten, sluttresultatet til 3-0 på meget godt vis.

KIL - Oppsal 3-0 (0-0)
Gjemselund stadion
70 tilskuere

Gult kort: Markus Nygård, Eirik Dahl Åsvestad

Mål: 1-0 Nils Kristian Gudbrandsen (76), 2-0 Gudbrandsen (80), 3-0 Peder Langbråten (90)

KIL (4-4-2): Henrik Tesli - Johan Olsen (Sander Rønning-Hermansen fra 90.), Markus Nygård, Matias Aadnøy, Mikkel Nerland (Adrian Barosen fra 90.) - Peder Ruud Dingstad, Sigve Ravnåmo, Simen Aasmundstad, Eirik Dahl Åsvestad (Oskar Hansen fra 87.) - Ludvig Langrekken, Nils Kristian Gudbrandsen (Peder Langbråten fra 86.)

Benken: Magnus Sagbakken, Mortaza Masi, Sander Rønning-Hermansen, Adrian Barosen, Peder Langbråten og Oskar Hansen.