Deilig krigeseier

KIL vant 2-1 i lokaloppgjøret borte mot Elverum søndag ettermiddag.

KIL fikk en veldig bra start på kampen da KIL-kaptein Adem Güven sendte laget i ledelsen etter kun fire minutter.

Det var videre en tett og jevn kamp. Til pause ledet KIL fortsatt 1-0.

Krigen fortsatte i andreomgang, og begge lag skapte noen farligheter hver. Etter 76 minutter fikk KIL tildelt straffespark. Niklas Castro satte sikkert inn 2-0.

Dessverre reduserte Elverum like etter - også på straffespark. Det ble dramatisk helt inn, men KIL forsvarte seg godt. Og dermed tre deilige poeng!

Elverum - KIL 1-2 (0-1)