- Det er her vi hører hjemme

Fredrik Pålerud og resten av KIL-gutta er tilbake fra Spania. - Vi har gledet oss til å komme tilbake på Gjemselund.

Annonse:

Etter to uker på treningsleir så er guttene tilbake på Gjemselund. Vi tok oss en prat med Fredrik Mani Pålerud for å høre hvordan det er å være tilbake på Gjemselund.

- Det er veldig ålreit å være tilbake, vi har gledet oss til å komme tilbake på Gjemselund, det er her vi hører hjemme, men det er litt uvant å være tilbake på kunstgresset igjen.

Overgangen fra det flotte naturgresset i Spania til kunstgresset på Gjemselund kan være skummel, derfor er gutta forsiktig nå i overgangsfasen. En annen ting som er annerledes er selvfølgelig været.

9
Mye snø: Da KIL-gutta returnerte fra Spania for 1 år siden var det adskillig mer snø på Gjemselund. Her fra en trening i februar 2019.

- Været i Spania var noe forskjellige i forhold til det som har vært hjemme i Norge. I går og i dag har det vært bortimot storm her og masse vind. Det har vært en ganske stor forskjell fra Marbella. Der vi hadde det mye bedre enn forventet, men det er mildt og fint her da så vi klager ikke, forteller Pålerud videre, og hinter kanskje litt om all snøen lå som en fin ramme rundt Gjemselund-matta for omkring 1 år siden.

Flere treningskamper i vente

Nå venter flere treningskamper for KIL-gutta de kommende ukene. Først ut er 2.divisjonslaget Moss som tar turen til Gjemselund førstkommende mandag kl. 18.00.

fredrii
Tilbake på kunstgresset: Fredrik Pålerud og resten av KIL-gutta er tilbake på kunstgresset på Gjemselund.

- Man gleder seg til første treningskampene, og det er godt å komme i gang med det, det beste som er å spille kamp så vi gleder oss til fortsettelsen nå.

KIL er i godt gang med full treningsuke på Gjemselund og fokuset nå er overgangen fra naturgress til kunstgress, og ikke minst treningskampen på mandag.

- Nå har vi fått trent litt på stor bane. Vi har hatt litt formasjonstrening og litt forskjellige varianter som vi nå skal trene inn, så det er helt klart en spennende uke, avslutter høyrebacken.

Annonse fra Obos-ligaen: