- Det gir meg ekstra motivasjon

Ridouan Essaeh er satt ut av spill med en alvorlig kneskade. Lørdag kveld stakk han av med tre gjeve priser under KIL Awards. - Det gir meg ekstra motivasjon, sa den sympatiske 21-åringen da han mottok prisene.

Det var i årets siste seriekamp borte mot Viking at Ridouan Essaeh måtte gå av banen med en kneskade. 

Dessverre ser det ut til at backen blir ute av spill i lang tid med blant annet avrevet korsbånd. 

Under lørdagens KIL Awards mottok 21-åringen hele tre priser: Årets børsvinner, Årets unge spiller og Årets spiller kåret av KILSK. 

- Det var fryktelig kjedelig med skaden, men å motta prisene er et tegn på at man har gjort noe riktig og det gir meg ekstra motivasjon til å komme tilbake som en enda bedre spiller, var noe av det backen uttalte fra sofaen på scenen.

IMG_9933
Ridouan Essaeh sammen med Espen Nystuen.

Essaeh mottok prisen som Årets børsvinner i Glåmdalen. KILSK stemte også fram 21-åringen som Årets spiller. Essaeh stakk dermed av med tre priser fra KIL Awards - et godt tegn på at unggutten har både hatt god utvikling og levert varene i år. 

IMG_0088
Supersupporter Markus Frantzbråten gratulerer Ridouan Essaeh på vegne av KILSK.

Shuaibu Ibrahim stakk av med prisen som årets toppscorer med sine femten mål i seriesammenheng. 

- Det er gøy å score mål, men det viktigste er at laget vinner. Det er viktig for meg å jobbe hardt for laget, uttalte afrikaneren når han mottok prisen. 

IMG_9656
Shuaibu Ibrahim poserer med diplomet som viser at han er Årets toppscorer.

Hvert år legger flere frivillige ned utallige timer for KIL. Det er mange ulike oppgaver å løse, både på kampdager og i hverdagen.

Prisen som Årets frivillig ble i år, meget fortjent, delt ut til Åge Henning Andersen - som har bidratt på en utrolig god måte i et tøft og vanskelig år som klubbens lege. 

IMG_9815
Klubblege Åge Henning Andersen mottok prisen som Årets frivillig.

Fem samarbeidspartnere ble i år nominert til å vinne prisen Årets samarbeidspartner. Mapei, SpareBank1 Østlandet, Kredinor, KB Gruppen og Eidsiva Energi var alle nominerte.

Eidsiva Energi ble kåret til Årets samarbeidspartner. Markedsansvarlig i KIL, Rune Lundgren, hadde følgende å si om prisvinneren.

- De har løftet engasjementet både når det gjelder økonomi og aktivitet. Eidsiva Energi er en veldig fortjent vinner av prisen. 

IMG_9697
Hans Sakrisrud mottok prisen på vegne av Eidsiva.

En av kveldens gjeveste priser er Spillernes spiller. Det er spillerne selv som kårer vinneren. 

Fjorårets vinner, Niklas Castro, fikk æren av å åpne konvolutten som inneholdt navnet til årets vinner. Han leste det opp til gjestene:

- Niklas Castro. 

22-åringen kunne dermed bli sittende i sofaen og motta prisen Spillernes spiller til stor jubel fra salen. 

IMG_0200
Niklas Castro ble kåret til Spillernes spiller også i år.

Se flere bilder fra festen i galleriet nederst i saken.

Annonse fra Obos-ligaen: