Dobbeltkamp mot Ullensaker/Kisa

KIL tar i morgen imot Ullensaker/Kisa til dobbeltkamp i Kongsvingerhallen.

I morgen møter KIL divisjonskollega Ullensaker/Kisa til treningskamp i Kongsvingerhallen. KIL kommer fra en god opplevelse fra forrige treningskamp mot Lillestrøm, og har nå lagt to uker med trening bak seg siden oppgjøret mot Eliteserielaget. Martin Vinjor er klar på at treningsperioden har vært bra.

- Det blir bra med kamp igjen nå og vi gleder oss. De to siste ukene med trening har vært veldig bra, vi har fått trent både tungt og med bra kvalitet. Det er alltid morsomt å spille kamp, forteller unggutten.

To kamper

KIL og Ullensaker/Kisa møtes i morgen til to kamper. Avspark i kampene er 12:00 og 14:00. Hovedmålet med en slik løsning er at begge lag skal kunne gi hele troppen 90 minutter spilletid.

Hovedtrener Vitor Gazimba er klar på at dette er en fin mulighet for å gi flest mulig en full kamp i beina.

- Vi ser fram til kampen mot Ullensaker/Kisa i morgen. Det er en kamp hvor vi skal se alle i aksjon, der vi får se alle spillerne spille 90 minutter. Vi har fått jobbet godt sammen over en lengre periode nå i oppkjøringen, og ting begynner å sitte bedre, forteller han.

Det jobbes fortsatt å finne mannskapet som er best egnet til å starte kampen mot Notodden i første serierunde. 

- Vi starter med to forskjellige ellevere i kampene, men vi er fortsatt på det stadiet hvor vi prøver å skape og finne de beste relasjonene. Vi har kommet et stykke på dette punktet, og det er mange lyspunkter. Vi er fortsatt åpne for at spillerne skal vise seg fram og vise at de fortjener en plass blant de elleve vi velger ut til første kamp i OBOS-ligaen, sier hovedtreneren tydelig.

Og fortsetter:

- Vi fortsetter med samme formasjon som vi spilte mot Lillestrøm. Vi lyktes med denne lille endringen, og dette er noe vi skal bygge videre på inn mot seriestart. Slik det ser ut nå passer det systemet best til spillerne vi har. Likevel er det viktig at vi har evnen til å være fleksible og benytte oss av det systemet som får det beste ut av spillerne, forteller han.

Nærmer seg seriestart

Seriestarten hjemme mot Notodden 31. mars nærmer seg med stormskritt. Vinjor ser fram til å ta fatt på kampene som betyr noe. 

- Seriestarten nærmer seg nå, og jeg føler vi blir mer og mer klare for hver dag som går nå. Vi kommer fra en god opplevelse mot Lillestrøm sist, så vi håper på å bygge videre på det i morgen og inn mot seriestarten, forteller Vinjor med et smil.

KILs hovedtrener trekker fram kampen mot Lillestrøm som et viktig punkt i forberedelsene inn mot seriestarten.

- Vi har brukt de to siste ukene siden Lillestrøm-kampen til å jobbe veldig hardt. Vi viste progresjon i den kampen, og har bygget videre på den gode følelsen vi satt igjen med. Vi sitter med en lik følelse inn mot denne kampen som vi hadde inn mot Lillestrøm-kampen. Vi er et steg nærmere der vi vil være, og jeg føler vi er bedre forberedt nå enn tidligere, avslutter Vitor Gazimba. 

KIL stiller med følgende tropp til morgendagens kamper:

Stian Bolstad, Fredrik Pålerud, Iman Mafi, Ville Jalasto, Edvard Skagestad, Martin Vinjor, Harald Holter, Marlinho, Simon Marklund, Adem Güven, Andreas Smedplass (junior), Matias Aadnøy (junior), Simen Aasmundstad (junior), Christian Røer, Even Bydal, Martin Lundal, Sani Suleiman (prøvespiller), Sander Røed (junior), Lucas Morais, Gyuwhan Lee, Mame Niang, Markus Nygård (junior), Alexander Håpnes (junior), Adrian Barosen (junior) og Andreas Kytiri (junior). 

84
- Det er alltid morsomt å spille kamper, sa Martin Vinjor etter dagens trening.
82
Markus Aanesland og resten av KIL-gutta viste fram en rekke kombinasjoner under dagens økt.
83
Iman Mafi drar av back-kollega Fredrik Pålerud.

 

Annonse fra Obos-ligaen: