Eidskoging på A-lagstrening

Keeperen Tobias Isaksen fra Eidskog trente i dag med KILs A-lag.

Annonse:

Da både Andreas Smedplass og Ali Ahamada er utilgjengelig på grunn av skader og landslagsopphold så stilte keeperen Tobias Isaksen fra Eidskog opp på kort varsel.

- Det er viktig å ha to keepere med på A-lagstreningene for å kunne få til enkelte øvelser på en best mulig måte, og da er vi fornøyd med at Tobias kunne stille opp her i dag. Veldig sporty gjort av han, og sikkert morsomt for Tobias å få kjent på et litt annet nivå, sa keepertrener Lars Erik Bjørnseth etter dagens økt.

- Han gjorde sakene sine bra, avsluttet Bjørnseth.

Tobias er opprinnelig fra Fetsund, men har vokst opp på Eidskogen, og har vært burvokter for Eidskog i 4.divisjon i flere sesonger. Og fotballsesongen var egentlig over for keeperen, trodde han, helt til han fikk en forespørsel tirsdag kveld.

IMG_0046 (2)
Tobias får instruksjoner av KILs keepertrener Lars Erik Bjørnseth.


- Jeg fikk spørsmål om jeg kunne stille opp da det manglet en ekstra keeper, og det måtte jeg jo gjøre, sa Isaksen etter økta.

- Det var helt klart helt annet tempo og nivå enn det jeg vanligvis er med på, men det var veldig moro å få prøve seg her i dag, fortalte han videre.  

Isaksen, som er født i 1999, fikk virkelig kjenne på et nivå høyere enn 4.divisjon da han forsøkte å stoppe skudd fra Adem Güven, Harald Holter og resten av KIL-spillerne. Fokuset på dagens økt var selvfølgelig rettet mot Eidsivakampen – KIL mot HamKam førstkommende lørdag.

- Man merker at det er proffere og et høyt fokus fra spillerne, men jeg føler da at jeg ikke gjorde meg helt bort, sa eidskogingen videre.

Eidskog havnet i år på en 8.plass i 4.divisjon. Det betyr nedrykk for KILs naboklubb.

- Det er kjedelig å rykke ned, men vi har egentlig vært på et for høyt nivå med tanke på spillerne vi stiller med. Vi har spilt med veldig mange unggutter, og da er det kanskje ikke så overraskende. Vi startet sesongen veldig bra, men sesongen ble egentlig som forventet, sa dagens keepervikar før han spaserte inn i garderoben.

Tobias er forresten ikke den eneste eidskogingen som trener med KIL-gutta denne uka. På lørdag formiddag så kommer det hele 75 barn fra Eidskog Fotball for å trene med KILs spillere og trenere i forkant av Eidsivakampen kl 15.30. Treningsøkta er et ledd i vår samarbeidsavtale med Melby Maskin.

Se flere bilder fra dagens økt på Gjemselund i vinduet nedenfor.


 

Annonse fra Obos-ligaen: