- En bra mulighet for å slå tilbake

KIL-gutta er klare for å revansjere tapet fra sist kamp. Tirsdag møter KIL Fredrikstad på bortebane.

Annonse:

Tirsdag gjester KIL tabelljumbo Fredrikstad på bortebane. Gutta har gjennomført en god treningsuke inn mot kampen.

- Jeg tenker at det er en bra mulighet til å slå tilbake etter Levanger-kampen. Vi har trent en god uke og jeg synes jeg ser et lag som kan skape problemer for Fredrikstad, sier trener Hans-Erik Eriksen.

KIL-gutta er sugne på en god forestilling og et godt resultat.

- Vi legger ikke så mye vekt på Fredrikstad og deres situasjon. Det handler om å komme med en skikkelig god forestilling. Vi er veldig sugne på det.

- Vi har en konkret plan på hvordan vi skal få mest mulig ut av oss selv. Vi har identifisert svakheter hos Fredrikstad som vi skal utnytte. Så handler det om å være solide kollektivt i både forsvar og angrep, fortsetter Eriksen.

Markus Skjellum står over kampen i morgen på grunn av karantene for tre gule kort. Ellers har Pär Ericsson pådratt seg en skade i kneet og Aleksey Gorodovoy sliter med skulderen. Ørjan Røyrane, Kirill Suslov, Christian Røer og Lars Rydje er fortsatt utilgjengelig.

- Det gjør alternativene færre, men ikke nødvendigvis kvaliteten. Det er fint å få Adrian tilbake etter at han sonet karantene forrige kamp. Simen utnyttet muligheten bra sist og er klar og forberedt til å gjennomføre en ny god kamp i morgen. Ellers er det hard konkurranse om plassene. Vi har klare ambisjoner om å få med oss tre poeng hjem i morgen, avslutter Hans-Erik Eriksen. 

Avspark i kampen mot Fredrikstad er klokka 19.00. 

Annonse fra Obos-ligaen: