En god uke på Gjemselund

KILs hovedtrener er fornøyd med treningsuka hjemme på Gjemselund, nå venter Moss i oppkjøringens tredje treningskamp.

Annonse:

KIL har gjennomført en god treningsuke ute på Gjemselund-kunstgresset, og Mika Lehkosuo understreker viktigheten av å komme hjem:

- Vel først og fremst vil jeg si at det er godt å være hjemme igjen, det er her fansen vil være bak meg på tribunen. Og at vi kan ha treninger her er veldig viktig for oss. Det er jo den førsta uka jeg har hatt her og jeg må si at jeg liker meg veldig godt. Selvfølgelig er omstendighetene litt annerledes her enn i Marbella, men når treningene begynner er været som det er, det er ikke noe vi får gjort med det, forteller Mika etter søndagens treningsøkt.

Og fortsetter:

- Jeg syns vi har hatt en bra uke her på Gjemselund, vi har fått konsentrert oss om vår spillemodell og gjort oss klare for de kampene vi har nå foran oss den kommende uken.

KIL møter Moss til treningskamp på Gjemselund stadion mandag 24. februar kl. 18.00. Troppen er tilnærmet skadefri, og det er ventet at mange får muligheten ute på kunstgresset.

- Vi har svært få ute med skade, og i alt 23 spillere skal få spilletid for oss i morgen. Samtidig må jeg si at det er en viktig kamp for oss med tanke på at det er første kampen er hjemme på Gjemselund. I tillegg er det en tydelig start på vår tredje fase i oppkjøringen etter perioden i Kongsvingerhallen og i Spania. Vi får håpe det blir en god start på kanskje den viktigste fasen i oppkjøringen. Nå er vi hjemme, og det blir godt å vise oss frem foran egne supportere på eget gress, forteller KILs hovedtrener videre.
 

_DSC0650 (002)
Godt å være hjemme: Mika Lehkosuo trives godt ute på kunstgresset på Gjemselund.

Lehkosuo er spent på hva som møter laget i morgen, og mener det blir en viktig referanse i prosessen han er i med tanke på å lære seg mer og mer om norsk fotball:

- Greit nok at vi spilte mot Molde, men nå møter vi jo Moss som er en divisjon lavere enn det vi spiller i og selvfølgelig er det viktig for meg så jeg kan lære meg litt om hvordan norsk fotball blir spilt. Vi har sett på opptak av Moss, og hvordan de har spilt de siste kampene, med hvilke formasjoner de bruker så vi kan matche det opp mot dem og forstå det som kommer på mandag. For eksempel hvordan de forsvarer cornerene sine, og hvordan vi kan bryte gjennom de, men det er litt vanskelig å si ut ifra kun video, det blir nok lettere etter at vi har sett hvordan de spiller. Det blir spennende å se hva de kommer med, avslutter finnen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: