Eriksen oppsummerer første treningsuka

- Vi gjør oss klare til å tåle mer trening, sier hovedtrener Hans-Erik Eriksen etter at årets første treningsuke er over.

KIL-gutta har denne uken kommet i gang med sesongoppkjøringen 2018. Hovedtrener Hans-Erik Eriksen oppsummerer:

- En gradvis oppbygging som gjør at vi står klar til bedre, hardere og mer arbeid neste uke hvor uka avsluttes med kamp mot Stabæk. Vi har testet, bygd oss opp og spilt fotball. Det er å ta ting steg for steg og på en måte gjøre seg klar til å tåle mer trening.

- Hvordan har det sett ut?

- Det er bra å se gutta jobbe og svette litt. Det er en ung gjeng som er sultne. De vil noe med fotballen sin, svarer Eriksen entusiastisk.

Den første treningsuka har også gjort at trenerteamet har stiftet enda bedre bekjentskap med laget nye spillere. 

- Godt å se. Nicolai er ambisiøs og veldig lærevillig. Ser spennende ut. Even det samme. Veldig lærevillig og du ser han spiser, drikker og hviler fotball. Idar har ikke fått så mye service enda, for vi leter etter å komplementere keeperteamet, men han er en keeper som er klar for å ta nye steg.


KIL-gutta har individuell trening i helgen, og trener mandag til torsdag neste uke. Årets første treningskamp spilles mot Stabæk på fredag om en uke. 

- Vi er på vanlig ukesyklus, men forsterker den med å trene noe mer. Vi tar noe hensyn inn mot kampen mot Stabæk. Vi ønsker å ha friske og raske bein for å vurdere hvor vi står per nå, avslutter Eriksen. 

Annonse fra Obos-ligaen: