Ett poeng mot topplaget

KIL-juniorene snudde kampen, men måtte dele poengene med KFUM på Gjemselund.

KIL-juniorene tok imot topplaget KFUM til kamp i Interkrets B på Gjemselund torsdag kveld.

Det var gjestene som først tok ledelsen etter 21 minutter på et straffespark. Et ungt KIL-mannskap snudde imidlertid kampen med to kjappe scoringer.

Først ble Sondre Løvberg spilt alene gjennom med keeper. KIL-spissen gjorde ingen feil og satte ballen pent i mål til 1-1.

To minutter senere satte Markys Nygård ballen i mål. Oskar Moe slo inn et bra frispark, og Nygård var først på andreballen og sørget for ledelse.

Rett før pause utlignet gjestene til 2-2 etter et heldig frisparkmål.

Andreomgangen var preget av at ballen skiftet eier ofte og lite finspill. Verken KIL eller KFUM skapte de helt store mulighetene, bortsett fra et par målsjanser mot slutten av kampen.

KIL-juniorene kunne – på en god dag – holdt alle tre poengene igjen på Gjemselund, men måtte dele poengene broderlig mot KFUM torsdag kveld. Ett sterkt poeng mot et av topplagene i serien.

Kongsvinger – KFUM 2-2 (2-2)