- Flere på vei tilbake

KIL-troppen er heldigvis plaget med få skader. - Sulayman og Christian kan vi forvente tilbake på feltet om et par uker, oppdaterer KILs fysioterapeut.

Annonse:

I tillegg til langtidsskadde Ridouan Essaeh ser skadesituasjonen i KIL-troppen bra ut. 

Jonas Rønningen gjennomførte en mindre ankeloperasjon for noen uker siden. 

- Vært ute i fire uker etter operasjonen. Har progresjon etter protokoll. Han har begynt å sykle, men det går nok et par uker før han kan begynne å løpe igjen. Forhåpentligvis er han tilbake rundt to måneder etter operasjonen - det vil si i midten av august, forteller Ingar Sårheim. 

Christian Røer og Sulayman Bojan er begge ute med skader, men Sårheim forventer å ha de tilbake på feltet innen kort tid. 

- Vi håper Christian er tilbake på feltet i begynnelsen av august. Nå jobbes det med avlastning - stort sett. Han sliter med en skade under foten som må gro. Det tar den tiden det tar, opplyser Sårheim.

- Sulayman har vært ute i tre uker, men har god progresjon. Han tror jeg vi ser på feltet igjen neste uke, fortsetter klubbbens fysioterapeut. 

Den siste KIL-spilleren på skadelisten er unggutten Matias Aadnøy. Han blir fulgt opp i samarbeid med Idrettens Helsesenter.

- Han har hatt god progresjon, men det tar nok en god stund før vi ser han tilbake på feltet. Han jobbber godt for å komme tilbake, avslutter Ingar Sårheim.

IMG_1328
Christian Røer i aksjon på Sportica på Langeland.
IMG_1337
Matias Aadnøy gjennomfører et spesialist-program for å komme tilbake på fotballbanen.
IMG_1339
Jonas Rønningen på sykkelen!

 

Annonse fra Obos-ligaen: