- Føler meg bedre og bedre

Maikel Nieves gleder seg til hjemmekamp mot Arendal i morgen. - Vi skal snu trenden, sier spanjolen optimistisk.

KIL har fått en meget tung start på sesongen og det har kun blitt tre poeng på de syv første seriekampene. 

På lørdag tok imidlertid KIL et sterkt poeng på bortebane mot Jerv.

- Ett poeng mot Jerv var veldig bra for oss. Det var en vanskelig bane å spille på og en tøff motstander. Vi slår tilbake to ganger og vi viser moral. Det gir oss selvtillit, sier Maikel Nieves.

- Føler meg bedre og bedre

Spanjolen scoret KILs 1-1-mål på corner. 

- Det var veldig deilig. Jeg har ikke følt meg veldig bra etter skaden, men en assist mot Sandnes Ulf og scoring mot Jerv hjelper på selvtilliten. Jeg føler meg bedre og bedre. Det går i riktig retning, sier den positive KIL-angriperen. 

På tirsdag 16. mai - fotballens nasjonaldag - tar KIL imot Arendal på Gjemselund.

- Det er en kamp som kan endre dynamikken og snu trenden. Vi føler oss bedre og bedre og flere spillere er tilbake i trening. Vi har en god mulighet til å snu trenden og vinne nå, fortsetter Nieves.

- Krige bedre enn dem

Morgendagens gjester fra Arendal har også slitt innledningsvis og står med én seier, ett uavgjort og fem tap så langt. 

- De har også hatt en tøff situasjon, og det må vi utnytte. De kommer fra et 0-3-tap på hjemmebane og ønsker å revansjere seg. Vi må være tøffere og krige bedre enn dem. Vi skal vinne på Gjemselund.

Nieves forteller at den tunge sesongstarten har vært tøff for gutta, men at alle kjemper hardt hver eneste dag for å bli bedre - og snu trenden. 

- Det har vært tøft. Vi har jobbet hardt, men det har ikke gått som vi hadde håpet - det har rett og slett ikke funket, sier Maikel og fortsetter:

- Vi har en dyktig trener og en bra spillergruppe. Vi har trua på det vi holder på med og jobber hardt. Vi må snu trenden nå.

- Kom og støtt oss!

Og her er supporterne ekstra viktig, mener spanjolen. 

- Det er viktig for oss at folk kommer og støtter oss. Uten dem er det mye vanskeligere. Vi ønsker å vinne - få tre poeng - og få en god start på feiringen av nasjonaldagen, avslutter Maikel Nieves. 

Annonse fra Obos-ligaen: