Fornøyd vinner

Dagens vinner Behar Kovaci var godt fornøyd med seieren i dagens turnering.

Til slutt kunne Behar Kovaci strekke hendene i været og gikk seirende ut av turneringen. Kovaci ble på samme tid 5.000,- rikere etter premie levert av Sparebank 1 Østlandet. 

- Det var deilig å vinne. En lettelse. Jeg hadde forhåpninger om å vinne før jeg kom i dag, og det var godt å kunne gjøre det under dagens kamper, forteller en fornøyd Kovaci. 

Og fortsetter: 

- Selv om jeg tok ledelsen i finalen, visste jeg at Dennis er en veldig god spiller. Jeg følte meg på ingen måte trygg på ledelsen min før dommeren blåste av den andre kampen. Det var veldig godt å kunne sikre seieren i dag, og forhåpentligvis fikk jeg vist meg frem på en god måte her i dag, sier han. 

Møtte sterk motstand

Tapende finalist Dennis Sjaavaag var greit fornøyd med dagens innsats. 

- Selvsagt håper man å gå seirende ut av en turnering når man først melder seg på. Likevel var det mange gode motstandere her i dag, og spesielt finalekampen var vanskelig. Kovaci er en god spiller, og det var en grei dag her for meg. Alt i alt fortjente han å vinne, så jeg vil gratulerere motstanderen min med seieren og en meget bra turnering, forteller Sjaavaag. 

Og fortsetter: 

- Samtidig vil jeg skryte litt av opplegget som har vært her i dag. Jeg har jo vært med på eSerien sine sendinger og opplegg, og dette kan på flere måter sammenlignes med det vi møter der. Det er proft gjennomført og flinke folk bak kamera som legger til rette for at vi spillere kun trenger å fokusere på oss selv og kampene vi skal spille. KIL fortjener skryt for måten de har arrangert dette på, avslutter den tidligere Strømsgodset-spilleren. 

Annonse fra Obos-ligaen: