Første seier i Interkrets

KIL-juniorene var klart bedre enn Gjelleråsen og vant til slutt 4-1.

KIL var det beste laget på banen i bortekampen mot Gjelleråsen i Interkrets B torsdag kveld.

Men allikevel var det hjemmelaget som tok ledelsen først. Gjelleråsen avsluttet i mål fra 25 meter etter 22 minutters spill.

KIL og Øyvind Gråberg utlignet få minutter senere. Angrepet var nydelig. Ole-Gunnar Kjos spilte opp Peder Ruud Dingstad som med en god touch tok med seg ballen videre og spilte til Mikkel Nerland. Nerland kom seg til innlegg og Gråberg satte ballen i mål til 1-1 ved første stolpe.

Det stod 1-1 til pause, men det var KIL som hadde skapt sjansene i førsteomgangen. Hjemmelaget hadde for øvrig lite å by på.

Etter pause snudde KIL kampen. Erik Nymoen headet inn et korridorfrispark som ble headet inn igjen i feltet av Matias Aadnøy etter 55 minutter. 1-2.

Ti minutter før full tid la Jonas Lindal på til 3-1 etter en flott assist av Gråberg, før Oskar Hansen fastsatte sluttresultatet til 4-1 med en heading på et godt frispark av Simen Aasmundstad fra midtbanen.

KIL vant meget fortjent 4-1 over Gjelleråsen og tok dermed årets første seier i Interkrets B.

Gjelleråsen – KIL 1-4 (1-1)