Fra 0-1 til 9-1

KIL 2 slet med å score mål mot Ridabu, men da Adrian Barosen først fikk satt inn 2-1-scoringen stoppet ikke KIL-ungguttene opp før det stod 9-1.

Det var total enveiskjøring da KIL 2 tok imot Ridabu til kamp på Gjemselund. KIL-ungguttene produserte over ti gode målsjanser i førsteomgang, men det var ikke lett å få hull på byllen.

Og det var en ordentlig kalddusj da gjestene fikk satt inn 0-1. Ridabu var ikke uefne på kontringer og hadde god skyts i feltet på faste situasjoner.

Uten alt for mye stress, utlignet heldigvis Sander Røed til 1-1 før pause. Gjestene hadde en stor mulighet til å score like før pause, men det stod 1-1 ved halvspilt.

Etter hvilen smalt Røed ballen i tverrliggeren før Adrian Barosen satte inn 2-1 etter et flott gjennomspill fra Even Bydal.

Når Andreas Kytiri fikk satt inn 3-1 for KIL 2, gikk lufta totalt ut av Ridabu. Og heretter scoret gutta ytterligere seks mål på drøyt atten minutter.

Barosen sørget for 4-1 etter 74 minutter, Kytiri la på til 5-1 etter 75 minutter, mens innbytter Langbråten scoret 6-1 og 7-1 etter henholdsvis 77 og 79 minutter.

Etter 80 minutter scoret Kytiri sitt tredje mål - altså hat-trick - på under åtte minutter. KILs nummer 30 sørget også for kampens siste scoring, noe som sørget for at KIL vant kampen 9-1.

KIL 2 - Ridabu 9-1 (1-1)