Fredrik melder seg spilleklar

Etter å måtte bryte under oppvarmingen før onsdagens kamp mot Notodden så melder KILs høyreback seg nå klar til dyst.

Annonse:

Kort tid før kampstart onsdag ble det klart at Ville Jalasto måtte steppe inn for Fredrik Pålerud.

- Jeg fikk en kink i ryggen, som gjorde at jeg fikk en del trekninger da jeg bevegde meg. Under oppvarmingen forstod jeg raskt at her var det bare å kaste inn håndkledet.

Det sørget for at Ville Jalasto raskt måtte steppe inn på høyrebacken i Fredriks fravær. Nå melder odølingen seg spilleklar til lørdagens kamp mot Ull/Kisa.

- Jeg har trent fullt både torsdag og fredag, og gleder meg til å spille det som nærmest er et nabooppgjør mot Ull/Kisa. Det har tidligere vært tøffe fighter mot Ull/Kisa, så her får vi nok en utfordring.

Fra tribuneplass onsdag fikk Fredrik se egne lagkamerater gå på et tap mot Notodden.

- Vi følte jo at vi var litt i dytten etter seier mot Skeid og god kamp mot Aalesund, dessverre ødelegger en elendig omgang for oss borte mot Notodden.

- En slik prestasjon holder ikke skal vi ta tre poeng i morgen, og fremdeles kjempe om kvalikplass. Vi har vært litt for ustabile, men vi går selvfølgelig for tre poeng i morgen og da kan situasjonen se bra ut tabellmessig.

Avslutningsvis forteller Fredrik at han ser frem mot sesongavslutningen og han håper han kan bidra til å gi noe Gjemselund-publikummet kan juble for.

- Jeg har jo friske bein siden jeg stod over på onsdag, og er klar til å bidra.  Ambisjonen var, og er selvfølgelig topp 6. Vi satser på et steg i riktig retning i morgen.

sully&fredrik
Spilleklar: Fredrik Pålerud melder seg spilleklar før lørdagens kamp mot Ull/Kisa. Her sammen med Sulayman Bojang


 

Annonse fra Obos-ligaen: