- Fryktelig dømming

Det var overtenning på dagens KIL-økt! Hør hva gutta sa etter økten og inn mot Ull/Kisa-kampen her!

Annonse:

Trøkk, intensitet, dueller, kontroversielle dommeravgjørelser og saftige taklinger. KIL-guttas ettermiddagstrening bydde på det meste.

- Jeg føler den økta her og den forrige har vært to økter som har vært på bedre nivå enn tidligere. Gjort om litt, ikke så mange regler, noe som gjør at det blir mer kontakt og temperatur. Da får man ut vinnerviljen og fighter-innstillingen man er ute etter, sier Fredrik Mani Pålerud.

- Det var fryktelig gøy i dag. Undertegnede var pigg som få dager, da trives vi, sier en smilende lagkamerat Edvard Skagestad.

Og fortsetter:

- I dag var det ekstremt høyt tenningsnivå. Jeg har ikke sett oss sånn alt for mange ganger, så det lover bra.

Fryktelig dømming

Espen Nystuen fungerer som lagets hovedtrener i Mark Dempsey sitt sykefravær. Han var også dagens dommer.

- Jeg synes vi ser helt annerledes ut i de spilløktene enn vi gjorde for noen måneder siden. Det er nok meningen også, når Espen dømmer så fryktelig dårlig eller ikke i det hele tatt, ler midtstopperen videre.

Tøff nærkontakt kan selvfølgelig gjøre vondt, men budskapet i dagens økt var å aldri gi seg. 

- Jeg er enig i det som ble sagt på feltet, man har ikke tid til å legge seg ned og synes synd på seg selv. Det handler om å komme seg på beina og løpe av seg smerten. Det handler jo om å vinne, kommenterer Pålerud. 

- Det er greit så lenge vi klarer å balansere det...

Skagestad blir avbrutt av lagkamerat Iman Mafi som tok ordene - nesten - ut av munnen hans. 

- Så lenge vi vinner, smiler venstrebacken og forsvinner igjen.

- Hehe, det handler om å vinne, selvsagt, men man må ikke dra den for langt heller. Vi vil jo stille lag på søndag, smiler Skagestad.

Kvalik er målet

KIL-gutta er tydelig på hva målet er. Med fire kamper igjen, tre på bortebane og én på Gjemselund, er ambisjonene kvalikplass. 

- Vi har sett litt slitne ut, men har gjort grep. Det har gitt oss mer overskudd og ting flyter bedre nå. Ull/Kisa blir på en måte testen nå; vi så vi var gode mot Åsane. Nå handler det om å se om vi kan være gode over flere kamper, sier Pålerud. 

- Viktig kamp nå på søndag. Det er en sekspoengskamp for oss. Tar vi den, ligger forholdene til rette. Vi tar en kamp av gangen, supplerer Skagestad.

Ull/Kisa innehar 6. plassen med 39 poeng, to poeng foran KIL på 8. plass. Pålerud liker ikke undertegnedes spørsmål om eventuelle konsekvenser ved tap på søndag. 

- Vi tenker ikke på å tape kampen. Vi går all in for å vinne den, det er det eneste fokuset vi kan ha. Vi kan ikke tenke for mye på konsekvensene, vi må ha fokus på å vinne kampen og hvordan vi skal klare det, sier han tydelig. 

Hør mer fra høyrebacken i videoavspilleren under:


Annonse fra Obos-ligaen: