Fullt fortjent seier over Notodden

KIL-gutta ser solide ut om dagen. Søndag kveld vant laget solid borte mot Notodden.

Hjemmelaget Notodden fikk en god åpning på kampen i OBOS-ligaen på Idrettsparken søndag kveld.

Etter femten minutter hadde hjemmelaget produsert to gode målsjanser ved å spille inn bak KIL-forsvaret. Tobias Tratuner vartet imidlertid opp med gode redninger.

Utover litt initiativ i åpningsminuttene var det KIL som var det førende laget på banen. Etter 24 minutter fikk gutta uttelling.

Det ble vartet opp et solid angrep som endte med at Fredrik Pålerud la inn fra høyre. Inne foran mål var OIav Øby som satte inn 1-0 til KIL.

Notodden gikk rett i angrep, og produserte en ålreit mulighet til å utligne umiddelbart. Men det var imidlertid på en overgang etter et godt KIL-angrep som skulle gi resultater.

For hjemmelaget kontret inn 1-1 like før halvtimen var spilt. Først var det Erlend Hustad som kom seg til avslutning, rett i brystet til Trautner, men retuten ble satt i mål av Martin Brekke til 1-1.

KIL styrte kampen og var flere ganger i mange gode situasjoner til å score. Rett før pause sørget Adem Güven for ny KIL-ledelse etter en nydelig prestasjon. KIL-spissen er virkelig i form om dagen.

Notodden forsøkte å presse høyere i banen i andreomgang, naturlig nok, men hjemmelaget fikk aldri til det helt store.

Selv om spillet ikke var all verden, produserte fortsatt KIL muligheter også i andreomgang. Shuaibu Ibrahim og Marlinho noterte seg begge for gode muligheter.

Som de foregående kampene ble det spenning helt til dommeren blåste av kampen. Det ble hektisk, men KIL-gutta holdt stand. Det er noe solid over oss om dagen – og det er bare å fortsette med det! Tre nydelige poeng og seier nummer fire på rad er et faktum!

Notodden – Kongsvinger 1-2 (1-2)