- God treningsuke

Vitor Gazimba om treningsuka og søndagens kamp.

Annonse:

På søndag møter KIL tabelljumbo Tromsdalen til kamp på TUIL Arena, og KIL-trener Vitor Gazimba er sikker på at det er en vanskelig motstander som står klare på motstatt banehalvdel.

- Vi møter et lag som er mye bedre enn det folk tror. De er gode med ball, og de skaper mange sjanser – og ofte fler enn motstanderen, sier KILs hovedtrener.

Og selv om det er tabelljumboen KIL møter må man ikke ta for lett på oppgaven forteller han videre.

- Tromsdalen er mye bedre enn det tabellen viser. Og vi er nødt til å komme med den samme innsatsen og viljen uavhengig om det er Tromsdalen eller Aalesund vi møter.

- Ingenting er annerledes på søndag. Vi går selvfølgelig for tre poeng.

Vitor forteller videre at treningsuka har vært god, og at testene Mapei Sport gjennomførte mandag viste gode resultater. Dette var årets fjerde test.

- Det er godt å se fremgang siden forrige gang vi kjørte testene. Det beviser at vi er på vei i riktig retning.

Om samarbeidet med Mapei Sport er KILs trener klar på at man har et konkurransefortrinn sammenlignet med andre klubber.

- Det er ikke alle som har tilgang til verken slike tester eller den ekspertisen vi har hos Mapei Sport. Vi sitter igjen med god data, og får hele tiden tips om hva vi kan gjøre annerledes. Dette sørger for eksempel for at vi kan styre treningsbelastningen.

Det var en slagen gjeng som møtte opp til testene etter tapet på hjemmebane for Ull/Kisa, men Vitor mener man nå har brukt uka riktig.

- Vi kom oss ofte til sjanser mot Ull/Kisa, men vi klarte aldri å overføre dette til målene vi trengte. Nå har vi brukt uka på å jobbe med nettopp det, og håper det vil gi resultat nå på søndag.

KIL reiser nordover lørdag.

 

Annonse fra Obos-ligaen: