Grundt avgjorde på overtid

Jesper Grundt var sikker fra straffemerket, og sikret juniorene en råsterk seier borte mot et topper Raufoss-lag.

KIL-juniorene møtte Raufoss til nok en spennende kamp i Interkrets B i går kveld.

Det var en jevn og tett affære. KIL-gutta var solide, men Raufoss vartet opp med god motstand.

Etter 23 minutter fikk KIL-gutta betalt for godt press-spill. Jonas Aurland brøyt en tversoverpasning, satte fart framover og spilte gjennom Sondre Løvberg. Spissen avsluttet på ett touch innenfor 16-meteren og i mål.

Kampen fortsatte å være jevn og tett. Raufoss jaktet utligning, men KIL-gutta stod godt imot. I perioder ble det levert bra fotball - både i etablert angrep og på overganger.

Fem minutter før full tid utlignet hjemmelaget. Det ble spilt en lang ball opp fra keeper. KILs forsvar falt ikke nok av, og ballen ble stusset til hjørnesparket.

Raufoss pakket godt inne i feltet, og fikk satt inn utligningen ved Jørgen Pettersen. Det stod dermed 1-1 på NAMMO stadion.

KIL-gutta viste imidlertid strålende moral, og gikk rett i angrep på hjemmelaget. Det var kun tre poeng som var godt nok.

På overtid ble KIL tildelt straffespark. Kaptein Jesper Grundt var sikker fra straffemerket, og sørget dermed for en råsterk 2-1-seier til KIL.

Raufoss - KIL 1-2 (0-1)