Güven felte Sandnes Ulf igjen

Som vanlig tok KIL-gutta en råsterk seier borte mot Sandnes Ulf. Kaptein Adem Güven scoret målene.

Annonse:

0-3, 0-3 og 0-2 er de tre siste resultatene (i serie og kvalifisering) som har stått seg da KIL har gjestet Sandnes Ulf på Sandnes stadion.

KIL-gutta ønsket åpenbart å opprette den gode statistikken i dagens kamp. Kaptein Adem Güven, som alltid scorer mot Sandnes Ulf, var tilbake i laget etter karanteneoppholdet.

Kampen begynte relativt rolig, men etter en kvarter produserte hjemmelaget kampens første sjanse ved Kachi. Angrepsspilleren avsluttet, men Ali Ahamada safet skuddet til corner.

Tre minutter senere slo Sander Røed, junioren som debuterer fra start for KIL i OBOS-ligaen, inn et farlig innlegg, men ingen KIL-spillere fikk satt ballen i mål.

Like etter klemte Kent Håvard Eriksen til fra distanse. Ahamada hadde kontroll, men måtte gi den lokale gutten og hjemmelaget nok en corner. Samme mann stod for førsteomgangens største sjanse drøyt ti minutter senere da han satte ballen over på en corner fra seks-sju meter.

I mellomtiden Martin Vinjor ha gitt KIL ledelsen, men avslutningen fra utenfor sekstenmeteren gikk rett på keeper. Det stod 0-0 til pause.

Etter pause var det hjemmelaget som kom klart best i gang, men alt de maktet å produsere var småfarlige skudd fra distanse.

Etter 60 minutter ble Adem Güven felt innenfor sekstenmeteren og KIL ble tildelt en soleklar straffe.

Kapteinen tok straffen selv. Han var iskald og sendte keeper feil vei og 1-0 til KIL!

Hjemmelaget forsøkte å produsere muligheter, men KIL forsvarte seg ganske godt. Etter 84 minutter plukket keeper Ahamada en ball i feltet. Deretter banket han den opp mot Güven. En Sandnes Ulf-spiller headet ballen over sin egen keeper og Güven kunne dermed enkelt sette inn 2-0 til KIL!

Sandnes Ulf reduserte langt på overtid. KIL kontrollerte inn det siste minuttet som var igjen av spill før dommeren blåste av for en deilig og råsterk borteseier - nok en gang.

Hendelser:

15. min.: Kachi produserer kampens første sjanse til Sandnes Ulf. Angrepsspilleren avsluttet etter brudd sentralt på midten hos KIL. Ali Ahamada safet ballen til corner.

18. min.: Debutant Sander Røed med et farlig innlegg. Ingen KIL-spillere fikk tåa på ballen.

19. min.: Kent Håvard Eriksen med farlig skudd fra distanse. Ahamada reddet til corner.

22. min.: Stor sjanse til KIL og Martin Vinjor. Midtbanespilleren ender upresset i skuddposisjon, men avslutter rett på Saku-Pekkea Sahlgren.

25. min.: Vegard Erlien med en ålreit avslutning for hjemmelaget, men Ahamada i KIL-buret med full kontroll.

34. min.: Farlig corner fra Sandnes Ulf. Eriksen ender med å avslutte ballen over fra seks-sju meter. Kampens største sjanse hittil.

60. min.: Adem Güven blir felt innenfor sekstenmeteren og dommeren peker på straffemerket.

61. min.: 0-1. Adem Güven er iskald og sender keeper motsatt vei. KIL-kapteinen fortsetter å score i Sandnes.

84. min.: 0-2. Kapteinen scorer nok en gang. Ahamada er rå i feltet, plukker ned en ball og banker ballen opp til KIL-spissen. En Sandnes Ulf-forsvarer header over sin egen keeper, Güven snapper opp ballen og setter den i mål.

90. min.: KIL kontrer og innbytter Marlinho kommer seg til avslutning. Hjemmelagets keeper redder sikkert.

90. min.: 1-2. Hjemmelaget reduserer ved Tapio Heikkilä på et korridorfrispark. Noe av det siste som skjedde i kampen.

Sandnes Ulf – Kongsvinger 1-2 (0-0)