- Handler om å komme i gang

Hovedtrener Vitor Gazimba forteller om KIL-guttas opplegg i starten av høstsesongen.

KIL-gutta var i går tilbake på treningsfeltet etter ti dager med ferie. Etter to økter sammen, er hovedtrener Vitor Gazimba glad for å være tilbake igjen med resten av laget.

- Det er veldig godt å være i gang igjen med gutta. Jeg føler at gruppa kom tilbake med mye energi, og det er bra å være tilbake igjen. Vi hadde bra intensitet på økta i dag, og det ser ut til at gutta også har trent i ferien. Jeg er fornøyd med det jeg har sett, sa Vitor Gazimba.

Portugiseren har, som KIL-gutta, også vært på ferie, men understreker at det er mest deilig å være tilbake igjen på feltet.

- Det har vært godt med ferie. Det er greit å tenke på noe annet enn fotball i noen dager, men det er også godt å være i gang igjen fram mot høstsesongen, sier portugiseren. 

Om litt over én uke skal gutta ut i høstsesongens første kamp, der Sandefjord står på motsatt banehalvdel.

Gazimba ser lyst på kampen, og tror at KIL har gode muligheter til å kunne ta tre poeng.

- Jeg tror det er en kamp hvor vi har alle muligheter. Vi spilte gode kamper mot topplagene i vår, så vi vet hvor sterke vi kan være. Vi reiser ned dit, og vi skal prøve å ta tre poeng, slik vi forsøker i alle kamper.

Før kampen skal spilles, skal KIL-gutta ha en full uke med trening, i tillegg til en internkamp.

- Denne uka har det bare handlet om å komme i gang igjen etter ferien, slik at vi kan få en god treningsuke neste uke før vi reiser til Sandefjord. Vi kommer til å være godt forberedt! Vi kommer også til å ha en internkamp neste uke, for å sørge for at vi er så klare som mulig.

I morgen er det imidlertid KIL-games, og noe av det viktigste på et fotballag er at gruppa med mennesker går godt overens med hverandre.

Hovedtreneren synes det er bra med litt tid sammen utenfor fotballen, og han gleder seg til morgendagen. 

- Det er alltid viktig med litt moro utenom fotballen, siden vi ser hverandre så mye i den sammenhengen. Når det skjer slike ting kan vi slappe litt mer av, og ha det gøy på andre måter. Jeg har hørt at det har fungert bra tidligere, så det blir fint! Jeg gleder meg, avslutter Vitor Gazimba.

IMG_4400
Vitor var fornøyd med å være tilbake på feltet!

 

Annonse fra Obos-ligaen: