- Hatt en fantastisk tid

Etter flere sesonger med tillit og støtte er Martin Ellingsen klar for nye steg. Eliteserien og Molde venter for KIL-gutten.

Fredag formiddag ble det klart at KIL har solgt Martin Skjelbreid Ellingsen til Molde. 

- Jeg er veldig glad. Det blir moro å få prøve seg i Eliteserien. Nå får jeg endelig muligheten til det, og det er jeg veldig glad for, sier Ellingsen.

Martin har gått gradene i KIL-systemet og skrev under på sin første proffkontrakt med klubben i 2013.

Midtbanespilleren har spilt 138 serie- og cupkamper for KIL siden debuten.

- Det blir rart å reise. Det er bare her jeg har spilt seniorfotball. Blir litt vemodig, men samtidig gleder jeg meg veldig til å ta et steg, fortsetter 22-åringen.

- Fantastisk tid

Martin skryter hensynsløst av tiden sin i KIL - og takker alle i og rundt klubben for tillit og støtte. 

- Hatt mange fine år i KIL. Veldig glad for at jeg fikk med meg sesongen i fjor. Det var et eventyr uten like. Jeg er glad for å ha vært KIL-spiller, sier Ellingsen.


Den ambisiøse midtbanespilleren fortsetter:

- Har hatt en fantastisk tid i KIL. Jeg føler man får utviklet seg som fotballspiller i KIL. Det er veldig mange fine folk rundt klubben som tar vare på deg. Ikke minst spillerne. De har jeg hatt et vanvittig godt forhold til, sier han.

Og legger til: 

- Jeg har fått veldig mye tillit - jeg har fått prøvd og jeg har fått feilet. Jeg må takke alle i klubben, spesielt Espen. Og supporterne som har støttet oss både i tykt og tynt.

Minner for livet

Martins tid i KIL har bestått av både oppturer og nedturer. Opprykket i 2015 og fjorårets sesong trekkes fram som høydepunktene, selvfølgelig. 

Men det er ikke bare sportslige resultater som sitter dypt hos midtbanespilleren.

- Man husker mye av de små øyeblikkene som skjer her på Gjemselund sammen med gutta. I garderoben og i peisestua. Sammen med alle de fine folkene som trasker rundt her og jobber for klubben. Som brenner for klubben. Jeg kommer til å huske de for alltid, avslutter Martin Skjelbreid Ellingsen. 

Annonse fra Obos-ligaen: