Hvilket lag støtter du?

Støtt KIL og ditt lokale favorittlag i Koronakampen!

Annonse:

Vi i KIL Toppfotball ønsker å skape et større engasjement rundt lokalfotballen og samtidig gi en ekstra inntektskilde til flere av de som opplever utfordrende tider. Derfor arrangerer vi «Koronakampen» 1.påskedag kl 15.00. Dette er ingen fotballkamp som spilles, men et fiktivt oppgjør mellom KIL og fotballagene i distriktet.



Koronakampen er den kampen du ønsker du skulle få sett nå i påsken, og samtidig kan du støtte ditt lokale lag. Fra og med i dag selger vi fiktive billetter til ti fiktive oppgjør mellom KIL og et lokalt lag. Der tilfaller 50% av billettinntektene laget du velger, og på den måten kan du enkelt støtte ditt lokale favorittlag i en krevende tid.

Billettprisen er satt til kr 100,- per billett, og alle kjøp gjennomføres gjennom KILs VIPPS #132031. Her vil hver «motstander» ligge inne, og billettkjøperne velger enkelt hvilket lag de ønsker å støtte.

Disse lokale lagene er med:

Grue, Sander, Flisa, Elverum, KIL Fotball, Nord-Odal, FUVO, Vaaler IF, Eidskog og Brandval.

Alle som i løpet av uka kjøper billett er med i trekningen av fine premier. Vi trekker ut et sesongkort per klubb, samt to billetter til valgfri KIL-kamp til to billettkjøpere per klubb.

I tillegg til 50% av billettinntektene som tilfaller hver enkelt klubb vil KIL i tillegg by på gratis inngang til en valgfri hjemmekamp til den klubben som i løpet av uka selger flest billetter. Hvilket lag tror du selger flest billetter i løpet av den kommende uka?

Lokalfotballquiz

Billettsalget er allerede åpnet, og vi holder det gående med hyppige oppdateringer og en og annen godbit frem til 1.påskedag. Her avslutter vi det hele med en direktesendt lokalfotballquiz kl 15.00, og avslører hvilket lag som gjennom hele påskeuka har solgt flest billetter.

Direktesendingen ser du på KILs facebookside.

Følg med på KIL.no og våre andre plattformer på Instagram, Twitter og Snapchat for hyppige oppdateringer gjennom hele uka. Du finner oss ved å søke @KILToppfotball.

Ønsker du å støtte ditt lokale lag?

1. Søk opp KIL Toppfotball i VIPPS - #132031.
2. Trykk deg inn på "Koronakampen".
3. Velg hvilken kamp du ønsker å kjøpe billett til.
4. Trykk "Legg i handlekurv" og fullfør kjøpet.


Annonse fra Obos-ligaen: