Iman Mafi: - Det blir moro

Iman Mafi legger ikke skjul på at han gleder seg til mandagens oppgjør mot gamle lagkamerater. - På Levermyr er vi ikke enkle å slå.

Annonse:

Etter et tap borte mot KFUM i første serierunde har FK Jerv gått ubeseiret de neste seks rundene (2 seire - 4 uavgjort), og står i forkant av mandagens runde med 10 poeng. Den tidligere KIL-spilleren Iman Mafi er nå tilbake i moderklubben, og gleder seg til å møte gamle lagkamerater i KIL på mandag:

- Første kampene jeg letet etter når terminlisten kom var jo oppgjørene mot Kongsvinger. Det blir moro å få møte gamle lagkamerater. Selvfølgelig blir det spesielt, men underveis blir det en helt vanlig kamp for min del.

Og legger til:

- Det blir en tøff kamp. De som kjenner meg vet at jeg ikke bruker noe energi til å se på tabellen. Jeg vet riktignok at KIL er et tøft lag å møte. Og vi må ha fokus på vårt eget spill - hvis ikke vil KIL spise oss opp.

Iman Mafi kom til KIL i forkant av 2018-sesongen, og de to sesongene han fikk i KIL-trøya gjorde inntrykk på 26-åringen.

- Det var to veldig lærerrike år. Jeg lærte ekstremt mye i forhold til hvordan man skal være som toppidrettsutøver. Takle motgang og medgang, og det hele ble jo kronet med kvalik i fjor høst.

Iman har spilt samtlige minutter for Jerv i OBOS-ligaens syv første runder. Og forteller om et lag som i sesongstarten har variert for mye i enkelte deler av spillet:

- Vi spiller bra fotball, og får til et godt offensivt spill. Sammen står vi for et godt kollektiv. Samtidig sliter vi litt bakover på banen, og det sørger for unødvendig mange baklengsmål. Nå må vi få tettet igjen der. Det blir vrient å vinne kamper når vi slipper inn så mye vi har gjort i åpningen.

IMG_9645
Klar for å møte gamle lagkamerater. Iman Mafi, her fra tiden i KIL, er tilbake i moderklubben FK Jerv. Nå gleder han seg til å møte gamle lagkamerater på mandag.

Og Iman fortsetter:

- Samtidig har vi en veldig god kultur og en god moral innad i laget. Som sørger for at vi klarer å kjempe oss tilbake de gangene vi har havnet under. Så med tanke på mentalitet er vi på riktig vei.

Og Iman avslutter med en liten advarsel til sine gamle lagkamerater:

- Mot KIL vil vi komme med masse entusiasme, og vi er en gruppe som skal vise at på Levermyr er vi ikke enkle å slå. Vi fokuserer på egen prestasjoner hele veien, og det skal sørge for at vi står igjen som seiersherre.

- Jeg så kampen deres mot Øygarden, og der viste dere gode tendenser - spesielt i 2.omgang. Spillmessig vil det nok snu for dere ganske snart - men det skal ikke få skje mot oss, avslutter backen.

Kampen mot FK Jerv spilles mandag kl 18.00.

Annonse fra Obos-ligaen: