- Jeg er fornøyd med kampen

- Vi var i stand til å ta steg fremover med tanke på alt vi har jobbet med, forteller Vitor Gazimba. Les hva KIL-treneren hadde å si etter dagens treningskamp mot La Balona.

Dagens treningskamp mot La Balona endte med et 1-2 tap, i en kamp som var jevn og uten de store sjansene. Tidligere har KILs hovedtrener vært tydelig på at resultatene ikke er viktige, i stedet ønsker han å se progresjon på det de jobber med på feltet. 

Dette føler han at dagens kamp er et tydelig bilde på. 

- Kampen var bra. Vi var i stand til å ta steg fremover med tanke på alt vi har jobbet med. Spesielt har vi forbedret oss kraftig i forsvar og hvordan kollektivet der skal fremstå. Vi klarte å kontrollere kampen på en god måte, og det ble ikke skapt mange sjanser mot oss. Når det gjelder det offensive, synes jeg vi klarte å takle presset deres på en god måte. De prøvde å presse oss, men klarte aldri å stresse oss nok til at vi gjorde feil, forteller treneren. 

Til tross for at det endte med et knepent tap, er Gazimba tilfreds med hvordan laget fremsto i kampen. 

- Det var en kamp om å få ha kontroll om ballen, men jeg følte vi hadde kontroll på banespillet. Jeg følte at vi fikk kampen inn i det sporet vi ville ha den, og den offensive samhandlingen var i dag bedre enn mot Elverum. Det var ikke en kamp med store sjanser, men vi hadde mer kvalitet i angrep i dag, sier han. 

Hvor langt er vi fra å være der vi ønsker inn mot seriestart?

- Vi er langt fra å være der vi vil være når OBOS-ligaen starter. Vi har hatt en god utvikling på det vi har jobbet med til nå, men vi er likevel langt unna der jeg vil at vi skal være. Det er mange faktorer som vi skal jobbe med for å bedre spillet vårt, slik at vi kan være på det nivået jeg vet at vi har inne. Likevel er vi i en prøveperiode, der vi prøver forskjellige ting ut, det samme gjelder spillere som spiller litt ute av posisjon, forteller KILs hovedtrener avslutningsvis. 

Annonse fra Obos-ligaen: