- Jeg forstår kritikken

KILs hovedtrener Mika Lehkosuo forstår kritikken som har kommet etter lagets svake sesongstart, men finnen er optmistisk med tanke på morgendagens kamp mot Raufoss.

Annonse:

Etter fire serierunder står KIL med kun tre poeng. Poengene kom i første serierunde, og etter den tid har det blitt tre strake tap for KILs vedkommende. Nå venter Raufoss i OBOS-ligaens femte serierunde, og KIL-trener Mika Lehkosuo har slagplanen klar:

- Denne uka har vi hatt fokus på hvordan vi skal håndtere ulike kampbilder vi vet vil komme mot Raufoss. Hva det er kan jeg selvfølgelig ikke si, men det har vært et tydelig fokus og nå føler vi oss godt forberedt inn mot en viktig kamp.

IMG_1823
KIL-spillerne følger nøye med når trenerteamet rundet av dagens økt på Gjemselund.

Lehkosuo opplever også at humøret og intensiteten i spillergruppa er på plass, selv om resultatene, så langt, har uteblitt:

- Vi sitter med en god følelse, og et godt humør. Selv om vi mangler de poengene vi ønsker at vi skulle tatt så viser spillerne god intensitet. Nå må vi overføre det humøret og den intensiteten over i kampsituasjon.

Mika har også plukket opp kritikken som har kommet rundt KILs spillestil etter tre strake tap.

- Jeg forstår kritikken. Når vi ikke får resultatene så er det helt forståelig at man kritiserer oss. Sånn sett så har jo kritikerne helt rett. Men, vi spilte på en lik måte i treningskampene, og da kom resultatene. Nå ønsker vi oss selvfølgelig tilbake dit. Jeg er optimistisk med tanke på at vi skal få til dette. Det handler om små detaljer vi må gjøre noe med, og da vil resultatene komme, avsluttet KILs hovedtrener.

 

Annonse fra Obos-ligaen: