Kamp mot lokale helter

Neste uke tar KIL imot lokale helter til kamp på Gjemselund stadion.

Annonse:

Onsdag 22. november klokka 19.00 møter KILs A-lag et lokalt sammensatt lag på Gjemselund stadion.

- Vi er opptatte av vårt eget distrikt, og håper å kunne gi noen fotballspillere i distriktet litt ekstra motivasjon, sier KIL-sjef Espen Nystuen.

De lokale heltene består av spillere fra de lokale klubbene. 

Et godt initiativ

Det er Flisas Kristen Ommang-Engen og FUVOs Ørjan Heiberg som skal lede det lokale laget i kampen.

- Lokalkampen er et veldig godt initiativ til tettere bånd mellom KIL og de lokale klubbene. Distriktet er helt avhengig av KIL som flaggskip og KIL er avhengig av oss rundt for lokal rekruttering, sier Ommang-Engen og Heiberg.

Og legger til:

- Inn mot kampen blir det spennende å se om vi kan matche KIL i perioder. 

Prøvespillere

For å gjøre det lokale laget enda mer konkurransedyktig kan det være seg at det kommer noen prøvespillere fra andre steder. 

- Det kan komme til å spille flere prøvespillere, både for KIL og det lokale laget. Det gir deg en ekstra grunn til å komme på Gjemselund neste onsdag, sier Nystuen. 

Spillerne som er nominert til kampen har gjennom sesongen mottatt én eller flere økser som bevis på sin prestasjon i kamp. Unntaksvis vil andre spillere få mulighet til å delta. 

Foreløpig tropp

Det er tatt ut en foreløpig tropp til kampen. Den ser ut som følger:

André Thomsen, Andreas Smedplass, Kristian Edøy Hanssen, Julian Paulsen, Otto-Alexander Dahl, David Molnberg, Daniar Ali Mohamed, Fredrik Nilsen, Oliver Nøvik, Kristian Skolegården, Ørjan Hopen, Kim Brenna, Andreas Lundgren, Tore Andreas Gundersen og Andreas Håbakk. 

Annonse fra Obos-ligaen: