KIL-juniorene tapte på hjemmebane

Et mer rutinert og fysisk Fredrikstad-lag vant 4-1 over KIL-juniorene på Gjemselund torsdag kveld.

KIL og Oskar Moe hadde kampens første mulighet etter allerede tre minutter, men det var gjestene fra Fredrikstad som først satte ballen i mål - dog ved hjelp av en KIL-spiller.

Gjestene produserte et par store sjanser til før de satte inn 0-2 på Gjemselund etter 28 minutter.

KIL-juniorene hadde deretter to ålreite muligheter, men det var gjestene som var nærmest scoring. Det stod allikevel 0-2 til pause, og en KIL-scoring var nok til at det skulle bli kamp igjen.

Etter hvilen økte imidlertid gjestene til 3-0. Etter et par gode muligheter, økte de ledelsen til 4-0 ved femten minutter igjen å spille.

KIL og Oskar Moe, KILs beste i dag, reduserte til 1-4 da det gjenstod syv minutter av ordinær tid. Det ble også sluttresultatet.

KIL - Fredrikstad 1-4 (0-2)