KIL-profil bak rattet

Gjennom samarbeidsavtalen med Kongsvinger Auto AS blir det en KIL-profil bak rattet på en stilig Nissan Leaf gjennom 2020.

Annonse:

KILs samarbeidspartner Kongsvinger Auto AS stiller med en flott Nissan Leaf i KIL-farger som KIL-spillerne får benytte seg av i 2020.

Kongsvinger Auto Challenge

- Opprinnelig skulle dette være bestemannsprisen etter hver hjemmekamp i 2020, men nå som vi venter på seriestart måtte vi være litt kreative. Derfor får spillerne en ny utfordring hver uke fremover, også får vinneren benytte seg av denne flotte bilen i en hel uke, forteller KILs markedsansvarlige Rune Lundgren etter å ha hentet ut bilen hos Kongsvinger Auto AS.

IMG_7314 (2)
ELEKTRISK HEL VED: Ser du en rød og lekker Nissan Leaf i bybildet fremover så er det sannsynlig en KIL-profil bak rattet. Bak rattet her ser du KILs Mika Lehkosuo. På utsiden Kim Andre Fremming, daglig leder i Kongsvinger Auto AS, og KILs markedsansvarlige Rune Lundgren.

Og fortsetter:

- Dette er en skikkelig morsom bestemannpris som jeg er sikker på at spillerne, og Mika som sparker det hele i gang, setter pris på. Vi kaller det rett og slett for Kongsvinger Auto Challenge, så får spillerne knive om hvem som får benytte seg av bilen i ukene fremover.

Førstemann ut som får gleden av å kjøre den flotte bilen er nemlig KILs hovedtrener Mika Lehkosuo. Mika kjører bilen den kommende uka, og retter samtidig en utfordring til noen utvalgte spillere om å få benytte bilen etter endt prøvekjøring.

IMG_7328 (2)
Med sitt nye glis: KILs hovedtrener Mika Lehkosuo blir å finne bak rattet i denne bilen denne uka. Hvordan kjøreferdigheten er sammenlignet med Mika Häkkinen vites ikke.

Spillerne som nå får utfordringen fra Mika er:
Andreas Smedplass
Christian Røer
Even Bydal
Adem Güven

Mikas utfordring er:
Vis meg en morsom og effektiv måte å trene styrke på.

Vinneren kåres av hele troppen, og må igjen skape en ny utfordring for å finne ut hvem som får benytte seg av den herlige el-bilen uka etter. Vinnerbidraget postes i KILs kanaler. Vi ønsker samtlige spillere lykke til.

Annonse fra Obos-ligaen: