KIL tapte 1-2

KIL tapte treningskampen mot La Balona 1-2 i en jevnspilt kamp.

KIL møtte i dag Segunda B-laget La Balona til første kamp under oppholdet på Marbella.

Kampen var en jevnspilt affære, der ingen av lagene skapte de store sjansene. KIL ble utover i første omgang det førende laget, uten at de klarte å skape de store sjansene. Det sto 0-0 til pause.

Adem Güven og KIL kommer til kampens første store sjanse etter femti minutter. Güven vinner ballen høyt i banen etter et godt press og spiller ut til Harald Holter som avslutter, men avslutningen blir reddet på strek.

Kampens første mål kommer i motsatt ende, etter innlegg fra La Balonas høyre side. Headingen går først i stanga, men returen blir satt i mål og stillingen er 0-1 til spanjolene.

Etter timen preges kampen noe av mange bytter fra begge lag, og etter 80 spilte minutter legger La Balona på til 0-2. Etter spill fra venstre side, blir ballen slått inn på kanten av 16-meteren der avslutningen settes sikkert nede i venstre hjørne.

KIL klarer å sette inn et lite press på slutten og reduserer til 1-2 ved Mame Niang. Markus Aanesland gjør et flott forarbeid på sin venstre kant og legger ballen på hodet til Niang som setter ballen enkelt i mål.

Kampen ender 1-2.

KIL - La Balona 1-2 (0-0)