Klare for KIL-games

Harald Holter har et sterkt ønske om å forsvare tittelen som mester i KIL-games!

I morgen er det klart for årets KIL-games, som er en tradisjon som går igjen blant KIL-gutta hvert år.

KIL-games består av friidrettsøvelser som høydehopp, 800-meter, spydkast, og høyde. 

Fjorårets vinner, Harald Holter, snakker ut om hvordan det er å være tilbake på feltet, samt om hvordan han tenker å forsvare tittelen.

- Det er deilig å være tilbake. Vi har hatt to fine økter nå med masse spill og moro på trening. Det er godt å komme i gang igjen, sier han.

Den regjerende KIL-games-mesteren er klar på at pokalen skal hjem også i år. 

- Jeg skal forsvare den tittelen. Jeg er litt spent på å se hvilke øvelser Espen (Nystuen, journ. anm.) har plukket ut i år, men hvis det er som i fjor, er jeg favoritt! Det blir veldig moro, sier Harald og smiler.

Grue-gutten som signerte en ny kontrakt med KIL i år, har også plukket ut øvelsene han ser seg selv sterkest i.

- I høydehopp og spyd vil jeg si jeg er favoritt. Det er mine øvelser, sier han.

Holter har trua på at han kan gjøre det godt igjen i år, men blant KIL-gutta er det spesielt to han ser på som store konkurrenter.

- Pålerud er kanskje en liten joker der - han er en liten friidrettsmann. Hvis det er mye kasteøvelser, så er selvfølgelig Ali veldig skummel. Det blir uansett veldig spennende, sier Holter.

Midtbanespilleren mener KIL-games og påfølgende sommerfest på Olssons Brygga er viktig for klubben. 

- Det er veldig viktig, det er derfor vi har det også. Det er for å ha det litt gøy sammen på andre ting enn fotball. 

En annen KIL-gutt som gjorde det godt ved flere øvelser i fjorårets KIL-games, er Iman Mafi. Han er usikker på seg selv foran morgendagen.

- Jeg vet ikke om jeg er rett man til å stoppe Harald siden jeg sliter litt med en skulder. Kasteøvelsene vil jeg nok ikke få til så bra, men jeg kan jo stoppe han andre steder. På 800-meter skal jeg ta han, det er sikkert! Jeg gjorde det bra på 800-meter i fjor, så jeg håper å kunne hevde meg enda mer der.

Mafi er enig i Holter når det kommer til hvor viktig denne formen for team building er for å bygge opp et godt fotballag.

- Det er god stemning! Det er veldig gøy, og det er en kjempefin dag for hele klubben. Det er bra for gruppa å gjøre noe sammen som ikke er fotball. Vi gleder oss veldig, sier Iman Mafi. 

_DSC0586 kopi
Iman Mafi gleder seg til KIL-games i morgen!

 

Annonse fra Obos-ligaen: