Knallsterk seier av KIL 2

Et ungt KIL 2-mannskap vant med solide sifre borte mot Storhamar da Oskar Hansen kom inn og scoret hat-trick.

Annonse:

KIL 2 fikk en bra start på kampen og allerede etter sytten minutter satte Lars Rydje ballen i mål til 1-0.

KILs unge mannskap var best i førsteomgangen og skapte flere store sjanser. Storhamar hadde også sine muligheter. KIL 2 ledet 1-0 til pause.

Etter hvilen la Ludvig Langrekken fortjent på til 2-0 etter flere gode muligheter både gjennom førsteomgangen og i starten av andreomgang.

Oskar Hansen kom inn for Langrekken etter 59 minutter og brukte halvtimen på å score hat-trick på briljant vis.

Hansen la på til 3-0 etter 63 minutter etter en klassepasning av Johan Olsen. Spissen la på til 4-0 like senere.

På overtid sikret Hansen sitt hat-trick fra straffemerket. Storhamar hadde imidlertid i mellomtiden redusert to ganger. KIL 2 vant dermed kampen 5-2. Knallsterkt, rett og slett.

Storhamar – KIL 2 2-5 (0-1)
Presterud kunstgress
50 tilskuere

Mål: 0-1 Lars Rydje (17), 0-2 Ludvig Langrekken (56), 0-3 Oskar Hansen (63), 0-4 Hansen (68), 1-4 (72), 2-4 (75), 2-5 Hansen (90)

KIL 2 (4-4-2): Henrik Tesli – Markus Nygård, Daniel Lysgård (Ole-Gunnar Kjos fra 63.), Matias Aadnøy, Lars Rydje – Eirik Dahl Åsvestad (Mortaza Masi fra 79.), Sigve Ravnåmo, Peder Ruud Dingstad, Simen Aasmundstad – Ludvig Langrekken (Oskar Hansen fra 59.), Johan Olsen (Aleksander Holth fra 89.)

Benken: Preben Jordan, Aleksander Holth, Ole-Gunnar Kjos, Mortaza Masi, Oskar Hansen