Komfortabel seier

KILs juniorer vant komfortabelt 4-1 mot Drøbak/Frogn på Gjemselund torsdag kveld.

KIL-juniorene tok kommandoen allerede fra start i kampen og fikk en tidlig ledelse. Andreas Kytiri sørget for 1-0 til KIL.

Juniorene hadde flere gode muligheter utover i omgangen, men satte ikke inn 2-0 før fem minutter før pause. Da scoret Sigve Ravnåmo 2-0 for KIL.

Dessverre reduserte gjestene like før pause.

Etter hvilen økte KIL ledelsen til 3-1 ved Nils Kristian Gudbrandsen.

Kampen var deretter preget av at KIL stort sett angrep, men mistet ball. Sånn sett bølget spillet fram og tilbake.

Det var allikevel aldri noen tvil om hvem som skulle score det neste målet. Drøbak/Frogn hadde lite å stille opp med og to minutter før full tid kunne innbytter og 2001-modell Mortaza Masi sette spikeren i kista. KIL vant 4-1.

KIL - Drøbak/Frogn 4-1 (2-1)
Gjemselund stadion
50 tilskuere

Mål: 1-0 Andreas Kytiri (13), 2-0 Sigve Ravnåmo (40), 2-1 (45), 3-1 Nils Kristian Gudbrandsen (51), 4-1 Mortaza Masi (88)

KIL (4-4-2): Magnus Sagbakken - Johan Olsen, Daniel Lysgård, Matias Aadnøy, Mikkel Nerland - Sander Røed (Eirik Dahl Åsvestad fra 80.), Andreas Kytiri (Jesper Gonstad fra 89.), Sigve Ravnåmo, Simen Aasmundstad (Adrian Barosen fra 66.) - Nils Kristian Gudbrandsen (Mortaza Masi fra 86.), Peder Langbråten (Sondre Løvberg fra 89.)

Benken: Preben Jordan, Jesper Gonstad, Mortaza Masi, Peder Dingstad, Eirik Dahl Åsvestad, Sondre Løvberg, Adrian Barosen.