Kovaci seiret i sommerturneringen

Det ble arrangert sommerturnering i FIFA 19 på Kongssenteret i dag. Behar Kovaci kunne til slutt strekke hendene i været etter seier.

KIL gjentok suksessen fra tidligere i år, og arrangerte sommerturnering i FIFA 19 i dag, i samarbeid med Power, Eidsiva, Veflen Entreprenør AS, Melby Maskin AS og Sparebank 1 Østlandet, som også sto for premiepengene på 5000,-. 

10 spillere som hadde kvalifisert seg gjennom en kvalifisering arranert tidligere, møtte i dag opp til sluttspill på Kongssenteret i dagens turnering. Blant disse fant vi en gammel kjenning i Aidin Afsari, og også tidligere representant i Altibox eSerien. Tidligere Strømsgodset-spiller Dennis Sjaavaag var også å se blant de kvalifiserte. 

16-åring imponerte

Afsari viste ikke det nivået vi har sett av han tidligere i kvalifiseringer og i Altibox eSerien, da han røk ut i semifinalen tilhørende lower bracket. Her møtte Afsari Martin Berget Johnsen. 16-åringen imponerte til tider stort under dagens turnering og endte til slutt på en meget repsektabel 3. plass. 

IMG_5157
Martin Berget Johnsen (til venstre) tok seg helt til finalen i lower bracket, men måtte gi tapt til finalist Dennis Sjaavaas.

Etter seieren mot Afsari, måtte Johnsen bryne seg på den tidligere Strømsgodset-spilleren Dennis Sjaavaas. Her viste Sjaavaas hva som bodde i han, og vant til slutt 7-2 over Martin Berget Johnsen. Likevel må Johnsen si seg meget godt fornøyd med resultatene i denne turneringen, der 16-åringen imponerte mange av de som tok turen innom for å se på turneringen. 

Forhåndsfavoritten til finalen

Etter seiren mot Johnsen, kunne til slutt Sjaavaag puste lettet ut etter å ha kommet til finalen. Den tidligere Strømsgodset-spilleren vant kvalifiseringen som tidligere ble arrangert og var dermed seedet på førsteplass i forkant av turneringen. Motstanderen i finalen var Behar Kovaci, som i likhet med Johnsen imponerte med et jevnt og godt spill gjennom hele turneringen. Kovaci viste en jevnhet og trygghet med ball som gjorde at motspilerne ikke maktet å beseire Kovaci, som valgte å spille med Norge i dagens kamper. 

Finalen ble en jevn affære mellom to gode spillere. Kovaci trakk det lengste strået etter den første kampen, da han vant 3-2. Returoppgjøret var også en jevn kamp, der begge lag fulgte hverandre gjennom samtlige 90 minutter. Det var umulig å skille motstanderne i den andre kampen, og det endte 1-1. Behar Kovaci vant dermed 4-3 sammenlagt og stakk av med seieren og 5.000,- levert av Sparebank 1 Østlandet. 

IMG_5145
KIL-kaptein Adem Güven tok turen innom studio under live-sendingen og slo av en prat med kommentatorduoen Jonas Krabseth og Martin Blakset.
IMG_5164
Også KIL-spillerne Daniel Lysgård og Markus Aanesland tok turen innom studioet.
IMG_5176
Aidin Afsari jubler etter et mål i en av kampene som ble sendt på stream.
IMG_5180
Jonas Tørrisen slo godt fra seg i dagens turnering, men måtte kom til kort mot Aidin Afsari.
IMG_5135
Beher Kavaci imponerte mange og tok seg helt til finalen.
IMG_5151
Tidligere Strømsgodset-spiller Dennis Sjaavaag tok turen fra Drammen og gjorde sine saker godt på Kongssenteret.

 

Annonse fra Obos-ligaen: