Lang tur hjem uten poeng

KIL ledet 1-0 til det gjenstod drøye fem minutter av kampen. Serieleder Aalesund snudde kampen med to sene scoringer.

KIL-gutta ledet 1-0 mot serieleder Aalesund til pause på Color Line stadion. Det var et fantastisk frisparkmål av Gang Dongwan som sørget for KIL-ledelse.

Hjemmelaget imponerte ikke nevneverdig og skapte lite sjanser mot et relativt godt KIL-forsvar.

Men utover i omgangen fikk Aalesund litt for ofte komme til innlegg og spill rundt vår sekstenmeter. Og til slutt sprakk det. Etter 84 minutter utlignet Torbjørn Agdesten til 1-1.

På overtid snudde hjemmelaget kampen til 2-1 etter scoring av Sondre Fet. Det ble også sluttresultatet og KIL-gutta må dermed ta den lange turen hjem til Kongsvinger uten ett eneste poeng.

Aalesund - KIL 2-1 (0-1)