Lee scoret i dagens andre kamp

Dagens andre kamp mot Ull/Kisa endte 1-3, men det var flere lyspunkter i kampen.

Annonse:

I dagens andre kamp mot Ull/Kisa mønstret KIL et lag bestående av blant annet prøvespillere og juniorspillere.

Førsteomgangen var av det fartsfylte slaget og allerede etter to minutter gikk Ull/Kisa opp i ledelsen ved Martin Trøen.

Etter en dårlig start på kampen hevet KIL-gutta seg betraktelig. Etter hvert skapte laget flere ålreite muligheter, men uten å skape de helt store sjansene.

Like før pause doblet gjestene sin ledelse. Sebastian Remme Berge noterte seg for scoringen etter et godt plassert skudd.

KIL reduserte kun minutter senere. Sander Røed sendte i vei et godt skudd. Gjestenes keeper reddet, men Gyuwhan Lee var først på returen og satte inn 1-2 i Kongsvingerhallen.

Etter en jevn start på andreomgangen spilte KIL seg etter hvert til et overtak. Sør-Koreanske Lee hadde blitt satt opp flere ganger i løpet av kampen og etter 53 minutter viste kanten seg godt fram da han satte fart mot et Ull/Kisa-spiller, gikk forbi og avsluttet. Skuddet gikk like utenfor.

Litt ut av det blå, og etter en god KIL-periode, scoret gjestene ved Kristoffer Normann Hansen. Ull/Kisa-spilleren kunne upresset fyre av et utagbart skudd oppe i høyre hjørne og resultattavla viste dermed 1-3.

KIL, som etter hvert ga verdifull erfaring til flere av juniorgutta, produserte et par store og en del nesten-muligheter. Laget maktet imidlertid ikke å sette ballen i mål.

Dagens andre kamp mot Ull/Kisa endte dermed 1-3.

Kongsvinger – Ullensaker/Kisa 1-3 (1-2)
Kongsvingerhallen
200 tilskuere

Gule kort: Matias Aadnøy (19.) Sani Suleiman (36.)

Mål: 0-1 Martin Trøen (2), 0-2 Sebastian Remme Berge (39.), 1-2 Gyuwhan Lee (42.), 1-3 Kristoffer Normann Hansen (59.)

KIL (4-2-3-1): Ali Ahamada – Matias Aadnøy, Christian Røer, Martin Lundal, Simen Aasmundstad (Adrian Barosen fra 70.) – Even Bydal, Sani Suleiman – Lucas Morais, Sander Røed (Alexander Håpnes fra 70.), Gyuwhan Lee (Andreas Kytiri fra 70.) – Mame Niang.

Benken: Andreas Smedplass, Markus Nygård, Alexander Håpnes, Adrian Barosen og Andreas Kytiri.