- Målet er klart

Hans-Erik Eriksen og KIL ønsker naturlig nok å ta steget videre til neste runde av NM. I morgen venter Nybergsund IL Trysil på bortebane.

Annonse:

- Målet er klart før kamp. Det handler om å forberede seg godt og gjøre seg klar til å gjennomføre på best mulig vis. Vi ønsker naturlig nok å komme oss videre, men så vet vi at Nybergsund liker å ta imot antatt større klubber i cupsammenheng. Vi er klare for en fight der oppe, sier Hans-Erik Eriksen.

KIL-gutta gjennomførte onsdag formiddag den siste økten før kampen mot andredivisjonslaget.

Seieren i forrige OBOS-ligaenrunde - den første for året - er selvfølgelig med på å gi ekstra energi inn mot cupkampen i morgen.

- Nå har vi to 4-0-seiere i år, og vi må gjerne fortsette den trenden når vi vinner. Det var en god opplevelse, en god prestasjon og et fenomenalt resultat mot Strømmen. Det er med på å gi oss energi i den perioden vi er inne i nå, fortsetter Eriksen.

- Hva blir viktig mot Nybergsund?

- At vi har en god innstilling og er en samlet gjeng om har samme mål for kampen; å prestere godt og få riktig resultat. Det er viktig at vi er samlet i detaljene og nyansene i kampplanen, avslutter Hans-Erik Eriksen. 

Kampen mot Nybergsund IL Trysil har avspark klokka 18.00. KIL må klare seg uten Adem Güven, Ørjan Røyrane, Martin Vinjor, Edvard Race, Kirill Suslov og Christian Røer. Troppen til kampen:

Troppen mot Nybergsund

  • Keepere: Simen Lillevik, Aleksey Gorodovoy

  • Forsvar: Fredrik Pålerud, Jørgen Richardsen, Adrian Ovlien, Markus Skjellum, Lars Rydje, Dylan Murnane

  • Midtbane: Fredrik Sjølstad, Jørgen Kolstad, Johan Wennberg, Maikel Nieves, Martin Ellingsen, Harald Holter

  • Angrep: Mats Cato Moldskred, Niklas Castro, Pär Ericsson

Annonse fra Obos-ligaen: