Martin Thuve har signert for eSport-laget!

Martin Thuve ble i pausen på dagens kamp presentert som det nyeste tilskuddet i eSport-laget.

Annonse:

KILs nyeste tilskudd til eSport-laget ble i dag presentert i pausen mellom Hedmarks-derbyet mellom KIL og HamKam. Martin Thuve slutter seg til eSport-laget som består av Behar Kovaci og Daniel Lysgård. 

Thuve kommer fra Lillestrøm, hvor han spilte i den første sesongen av Altibox eSerien. Den tidligere Lillestrøm-spilleren bør være et kjent fjes for de som fulgte KIL i eSerien i forrige sesong, da lagene spilte mot hverandre i gruppe D. Lillestrøm var svært uheldige den gang, og kom et knepent poeng bak Start som tok andreplassen i gruppe D. Thuve bet godt fra seg i sine kamper, og vi er fornøyde med å sikre oss signaturen til det som blir sett på en som en meget seriøs og bra spiller. 

Hovedpersonen selv er godt fornøyd med å kunne tre på seg KIL-drakta i den kommende sesongen av Altibox eSerien. 

- Det føles veldig bra. Det føles veldig riktig, synes jeg. Jeg er stolt av å kunne være en del av denne satsningen, forteller Thuve.  

I den forrige sesongen av eSerien havnet KIL på sisteplassen m ed ni poeng, à poeng med Raufoss. Bådde klubben og Thuve selv håper på å gjøre det bedre i den neste sesongen av Altibox eSerien. 

- Vi har vel et ganske stor underdogstempel i år, vil jeg si. Derfor hadde det vært kult å kunne bite fra seg. Jeg er klar for å gi alt for KIL, avslutter KILs nye signering. 

Hør mer fra Martin Thuve i intervjuet under. 


Annonse fra Obos-ligaen: