Møter Vålerenga i Valhall

Allerede i morgen møter KIL-gutta Eliteserielaget til treningskamp i Valhall.

Kampene kommer på løpende bånd for KIL-gutta om dagen. På åtte dager spilles det tre treningskamper.

Og i morgen er det klart for å møte Vålerenga i Valhall.

- Vi har først og fremst tatt for oss det vi gjorde med ball mot det høye og lave presset til HamKam. Vi lykkes til tider veldig godt med begge deler, men selvfølgelig er det også ting å plukke på. Det er helt normalt på den tiden her, sier Hans-Erik Eriksen.

Treneren legger til:

- Vi liker ikke å tape, heller ikke når det er treningskamper, men det er viktig at vi holder tunga rett i munnen og jobber med de riktige tingene.

Nå er det Vålerenga-kampen som står i fokus. Gutta hadde fri på lørdag, men trente søndag og mandag. 

- Viktig var det å gå gjennom kampen uten skader og slike ting. Det gjør at vi har en hel gruppe å trene med inn mot Vålerenga. Det er ikke så mye tid å jobbe på feltet siden sist, men vi har kvittet oss med kampen, restituert godt og også gitt noen retningslinjer for hvordan vi ønsker å fremstå enda bedre, spesielt med ball, sier Eriksen. 

Vålerenga blir det andre Eliteserielaget KIL møter så langt i oppkjøringen. 

- Vi har giret oss opp mot å møte Vålerenga som er et knepp opp når det gjelder motstand, sier KIL-treneren og fortsetter:

- Vanskelig motstander som er lenger i oppkjøringen og nærmere sesongstart enn det vi er. Vi møter et lag som kommer til å gi oss en meget tøff match. Samtidig er det bra for oss. Vi får matchet oss godt. 

KIL-supportere er engasjerte og veldig opptatt hvordan det går med KIL. Det liker klubben svært godt. Etter to av to tap i årets treningskampsesong kommenterer Eriksen følgende:

- Vi er i februar og vil legger stein på stein for å få produktet så godt som mulig når det står april. Resultat preget helheten og totalinntrykket, også for oss, men først og fremst handler det om å ha tungen rett i munnen og trene på de riktige tingene. Og det skal vi gjøre så godt som mulig hele tiden, forsikrer treneren. 

Avspark i kampen er klokka 12.45. Vålerenga sender kampen direkte på sine sider. Det er også mulig å se kampen direkte i videoplayeren under:

Troppen mot Vålerenga

  • Keeper: Andreas Smedplass og Idar Lysgård

  • Forsvar: Fredrik Pålerud, Edvard Skagestad, Adrian Ovlien, Iman Mafi, Markus Skjellum, Christian Røer og Daniel Lysgård

  • Midtbane: Markus Aanesland, Fredrik Sjølstad, Olav Øby, Jørgen Kolstad, Harald Holter, Even Bydal, Martin Vinjor og Nikolai Fremstad

  • Angrep: Adem Güven, Niklas Castro og Ludvig Langrekken

Annonse fra Obos-ligaen: