Ny seier i nasjonal serie

KIL-juniorene slo Start 2-0 på Gjemselund i søndagens kamp i Nasjonal G18.

Annonse:

Etter en litt shaky start på kampen var det KIL-gutta som tok kommandoen på Gjemselund.

Juniorene spilte bra og skapte flere brukbare muligheter i løpet av førsteomgangen. Det tok imidlertid en stund før uttellingen kom.

Like før pause scoret KIL-gutta to ganger. Den første scoringen ble satt inn av Sondre Løvberg etter godt forarbeid av Jesper Holt. Den lokale kantspilleren snappet opp en ball, satte fart fremover, gikk forbi en forsvarer og chippet ballen fint inn til Løvberg som enkelt kunne sette ballen i mål til 1-0.

To minutter senere stod det 2-0 på Gjemselund. Midtstopper Adrian Barosen slo en ball opp mot Løvberg. Gjestenes keeper felte KIL-spissen, men ballen havnet hos Holt som satte ballen i det åpne målet over utspilte Start-forsvarere.

Etter hvilen kom gjestene litt mer inn i kampen, med Andreas Smedplass i KIL-buret ble aldri satt på de helt store prøvene.

KIL skapte flere muligheter, men verken Holt, Løvberg eller Flisa-gutten Jonas Aurland fikk uttelling.

Kampen endte 2-0. KIL leder dermed sin gruppe foran Start, Lillestrøm og Kristiansund.

- Førsteomgangen er bra opp mot slik vi ønsker å fremstå, men vi har litt å jobbe med i andreomgang for å kunne dominere kampen gjennom 90 minutter, sier trener Mathias Åker Solstad.

Og fortsetter:

- De to første kampene i nasjonal serie har vært bra og gutta har levert gode prestasjoner som vi skal bygge videre på.

KIL startet også med fem 2002-modeller fra start i dagens kamp: Vegard Finbråten, Anton Kvisten, Jesper Bergersen Holt, Jesper Grundt og Jonas Aurland.

- De gjør det veldig godt og kampen gir dem verdifull erfaring inn mot resten av sesongen. Godt levert, kommenterer treneren avslutningsvis.

KIL - Start 2-0 (2-0)