Oppløftende forestilling

KIL-gutta viste seg fram fra en god side i 1-1-kampen mot divisjonskollega FK Jerv på La Manga.

FK Jerv kom best i gang på La Manga. Tidlig i kampen avsluttet gultrøyene i stolpe ut, men etter femten minutter satt ballen i mål.

Et flott Jerv-angrep ble avsluttet med et godt innlegg og en nydelig heading i mål til 0-1.

KIL tok dermed mer og mer over. Og gutta fikk som fortjent.

Utlignet på frispark

Maikel Nieves fikk frispark i god posisjon etter 42 minutter. Johan Wennberg fikk - som flere ganger tidligere - vist fram sin flotte høyrefot. Svensken satte inn 1-1 på elegant vis. Det stod 1-1 til pause.

Etter hvilen tok KIL over banespillet fullstendig, og vi skapte noen halvfarligheter. Allikevel var det Jerv som var nærmest scoring. Men Aleksey Gorodovoy vartet opp med to gode redninger, der den første viste høy klasse.

KIL styrte mye, men kom seg litt for sjeldent til farlige avslutningsposisjoner, selv om  vi hadde ballen mye på Jervs banehalvdel.