Poengdeling på overtid

KIL tok ledelsen for andre gang to minutter før slutt mot Nest Sotra. Dessverre gikk et frispark på overtid i mål, og kampen endte 2-2.

Allerede tidlig i kampen burde KIL og Adem Güven fått tildelt straffespark. I stedet fikk KIL-spissen gult kort for filming.

KIL var det beste laget utover i omgangen, men noen ganger ble avstandene litt for store slik at det ble en kamp preget av overganger - og da var også hjemmelaget nære scoring.

Når KIL imidlertid brukte ball mer fornuftig kom laget seg til flere gode muligheter. Det stod allikevel 0-0 til pause.

Etter hvilen var KIL smartere med ball og etter hvert fikk KIL tildelt straffespark. Christian Røer ble revet ned i feltet. Kaptein Güven var som vanlig sikker fra straffemerket. 1-0 til KIL.

Hjemmelaget svarte imidlertid noen minutter senere. Det kom et innlegg fra høyre, KIL-forsvaret ble baktunge og Johnny Furdal banket ballen i mål til 1-1 fra utenfor sekstenmeteren.

Det var en tøff batalje på Ågotnes i sluttminuttene. KIL fikk etter hvert et frispark ute på siden. Niklas Castro slo – som alltid – meget godt inn og i feltet satte Fredrik Sjølstad ballen i mål til 2-1.

De neste minuttene handlet om å forsvare seg og sikre tre poeng. KIL gjorde det godt – lenge, men i kampens siste overtidsminutt ble det laget et unødvendig frispark. Frisparket ble slått i KIL-muren og i mål bak en utmanøvrert Tobias Trautner.

Kampen endte dermed 2-2 og med poengdeling. KIL-gutta tar nå ferie før Mark Dempsey tar over som lagets nye hovedtrener 12. juli.

Nest Sotra – Kongsvinger 2-2 (0-0)
Ågotnes
212 tilskuere

Gult kort, KIL: Iman Mafi, Olav Øby, Niklas Castro og Adem Güven

Mål: 0-1 Adem Güven (59), 1-1 Johnny Furdal (71), 1-2 Fredrik Sjølstad (88), 2-2 Furdal (90+6)

KIL (5-3-2): Tobias Trautner - Fredrik Pålerud, Harald Holter, Fredrik Sjølstad, Christian Røer, Ridouan Essaeh (Iman Mafi fra 87.) - Marlinho, Olav Øby, Niklas Castro (Even Bydal fra 90.) - Shuaibu Ibrahim (Markus Aanesland fra 77.), Adem Güven

Benken: Simon Thomas, Daniel Lysgård, Iman Mafi, Edvard Skagestad, Even Bydal, Markus Aanesland og Ludvig Langrekken