Prisdryss under KIL Awards

Lørdag kveld ble det endelig satt et skikkelig punktum for 2019-sesongen. Det var nemlig duket for den årlige tradisjonen KIL-Awards.

Annonse:

Lørdag var det duket for KIL-awards - den årlige festen for KIL Toppfotballs A-lag. Her var det duket for utdeling av en rekke priser for å hedre de som heder fortjener.

I underkant av 100 gjester fikk blant annet bevitne at KIL-kaptein Adem Güven fullt fortjent stakk av med hele tre priser, spillernes spiller, årets toppscorer og årets spiller stemt fram av KIL Supporterklubb.

IMG_7934
Toppscorer 2019: Den prisen det var knyttet minst spekulasjoner til var nok "Årets toppscorer". Her mottar Adem prisen fra konferansier Simen Forfot. Det ble utover kvelden flere priser på KIL-kapteinen.

Og på spørsmål fra kveldens konferansierer, som forøvrig var Simen Forfot og Sverre Svennevig Offord, om hvorfor det akkurat er Adem Güven som som oftest er sist på ballen, så var KIL-kapteinen meget diplomatisk.

- Jeg har mange gode lagkamerater rundt meg. Vi scorer som et lag, og vi slipper inn mål som et lag.

Med musikk og underholdningsinnslag gjennom hele kvelden ble det en fin KIL-kveld for inviterte spillere, støtteapparat, frivillige, samarbeidspartner og andre med hjertet i KIL.

Et godt sted å være ung spiller

IMG_7957
Årets unge spiller: Simon Marklund fikk velfortjent prisen som årets unge spiller 2019.

Det var ikke bare Adem Güven som måtte opp på scenen lørdag kveld. Simon Marklund smilte godt da han måtte ta turen opp for å motta prisen som årets unge spiller i KIL. Og den svenske midtbanespilleren var tydelig på at det er fint å være ung talentfull fotballspiller på Kongsvinger.

- Her kan man ha full fokus på fotballen, sa unggutten fra scenen.

Viktig KIL-duo: Ask Media ordnet med herlige tegninger til alle prisvinnerne. Her er årets frivillige 2019, Marcus Frantzbråten og Odd Inge Westby.
Viktig KIL-duo: Ask Media ordnet med herlige tegninger til alle prisvinnerne. Her er årets frivillige 2019, Marcus Frantzbråten og Odd Inge Westby.

Årets frivillige

Et av kveldens mange høydepunkt var da arrangementsansvarlig Vegard Grønnerud delte ut prisen til årets frivillige. Opp på scenen måtte to karer som har stått på for KIL, nemlig Marcus Frantzbråten og Odd Inge Westby. Velfortjent!

- Tusen takk til alle sammen, var den korte, men treffende takketalen fra prisvinnerne.

Markedsansvarlig Rune Lundgren delte ut prisen til årets samarbeidspartner.  For 2019 gikk prisen til Gunnar Holth Grusforretning.

- GHG har vært en avgjørende samarbeidspartner i en mannsalder, så det er på god tid at de fullt fortjent får denne prisen, uttalte KILs markedsansvarlig i etterkant av utdelingen.

Glåmdalens Henning Danielsen delte ut prisen til årets børsvinner. Ali Ahamada toppet lokalavisens børs, og mottok beviset fra sportsjournalisten. 

Under kan du se en rekke bilder fra festkvelden. 

Årets samarbeidspartner: Markedsansvarlig Rune Lundgren delte ut prisen til årets samarbeidspartner Gunnar Holth Grusforretning, her representert ved Fredrik Holth.​
Årets samarbeidspartner: Markedsansvarlig Rune Lundgren delte ut prisen til årets samarbeidspartner Gunnar Holth Grusforretning, her representert ved Fredrik Holth.​

Annonse fra Obos-ligaen: