Se bildene fra showkampen

KIL anno 1983 spilte showkamp mot klubbens samarbeidspartnere i forkant av derbyet mot HamKam 16. mai. Se bildene her!

Annonse:

Nesten hele 1983-laget inkludert spillere, trenere, støtteapparat, ledere og supporterledere møtte opp til en meget flott begivenhet i forkant av KIL - HamKam onsdag 16. mai.

83-laget tok nemlig imot klubbens samarbeidspartnere til showkamp. Mange tok turen for å se sine helter i aksjon - 35 år etter klubbens første sesong i Eliteserien. 

Det stod 0-0 til pause. Trener Svein Ivar Sigernes sa følgende til 83-laget i pausen:

- Nå er det viktig at dere spiller på fot - ikke i rom.

Sigernes ville ikke røpe for mye inn mot andreomgangen, men svarte følgende på undertegnedes spørsmål:

- Det går ikke fort utpå her. Vi skal være litt lure nå i andreomgang. Mer offensive. Vi går for seier, sa en glisende Sigernes videre. 

Kampen endte 1-0 til Sponsorlaget. Audun Nymoen avgjorde kampen med en flott heading like før slutt.

- Corner. Godt timet. Oppe i vinkelen. Det var deilig. Jeg tror jeg hang litt i lufta. 0-0 hadde kanskje vært det riktige, men 1-0 smakte veldig godt. Nå håper vi på tre poeng for A-laget, sa matchvinneren. 

Alle involverte var veldig fornøyd med arrangementet. I etterkant av KIL - HamKam var det også duket for bankett. 

- Det er alltid moro med slike tilstelninger. Det var artig å se gutta igjen. Dette er noe til gjentakelse, kommenterte Bjørn Magne Eriksen, tidligere daglig leder i KIL. 

Vidar Sanderud var helt enig:

- Kjempeartig å samles igjen. Veldig moro. Mange jeg ikke har sett siden jeg spilte fotball. Det var veldig artig, sa KIL-helten.

Klubben ønsker å takke 83-laget og Sponsorlaget for en fantastisk samling. Vi retter også en stor takk til initiativtaker Erling Engebråten.

Under kan du se en rekke bilder fra kampen: 

Annonse fra Obos-ligaen: