Seier i lokaloppgjøret

KIL 2 slo HamKam 2 på Gjemselund mandag kveld. A-lagsgutta leverte varene.

Annonse:

KIL 2 med flere a-lagsspillere vant til slutt 3-2 over HamKam 2 på Gjemselund stadion mandag kveld.

Gjestene tok en tidlig ledelsen i derbyet, men KIL 2 slo tilbake på et straffespark like før pause. Johan Wennberg ordnet 1-1.

KIL 2 var det klart beste laget og spilte til tider veldig oppløftende fotball. Det stod 1-1 til pause, men det tok ikke lang tid av andreomgangen før hjemmelaget hadde snudd kampen.

Igjen var det Wennberg som scoret. Midtbanespilleren avsluttet et strålende angrep der en god Martin Tangen Vinjor bidro sterkt. 2-1 til KIL 2.

HamKam 2 utlignet etter 73 minutter, men to minutter senere sørget Markus Skjellum for 3-2. Midtstopperen ble dermed matchvinner da han bredsidet ballen i mål på et korridorfrispark.

KIL 2 - HamKam 2 3-2 (1-1)
Gjemselund stadion
100 tilskuere

Gult kort, KIL: Edvard Race, Peder Ruud Dingstad

Mål: 0-1 (7), 1-1 Johan Wennberg (42), 2-1 Wennberg (55), 2-2 (73), 3-2 Markus Skjellum (75)

KIL (4-4-2): Aleksey Gorodovoy - Fredrik Pålerud (Matias Aadnøy fra 72.), Markus Skjellum, Edvard Race, Lars Rydje (Simen Aasmundstad fra 46.) - Peder Ruud Dingstad, Martin Vinjor, Jørgen Kolstad (Sigve Ravnåmo fra 81.), Johan Wennberg (Eirik Dahl Åsvestad fra 90.) - Torbjørn Vitsø (Oskar Hansen fra 78.), Oleksandr Vysochenko (Ole-Gunnar Kjos fra 90.)