Seier i serieåpningen mot Melhus

KIL 2 stakk av med en fortjent 2-1-seier i serieåpningen mot Melhus i Norsk Tipping-ligaen.

KIL 2-gutta serieåpnet i dag i Norsk Tipping-ligaen hjemme mot Melhus. Laget kom godt i gang fra start og allerede etter 14 minutter kom det første målet.

Gang Dongwan slo en nydelig ball til Sondre Løvberg som presset på bakrommet. Spisset tok med seg ballen rett mot mål og chippet ballen elegant over keeper fra skrått hold. 1-0 til KIL 2.

KIL 2 produserte flere gode scoringsmuligheter. Etter nitten minutter avsluttet Andreas Lundgren et godt angrep, men Adrian Husby i Melhus-målet reddet til corner. Lundgren scoret på corneren, men assistentdommeren vinket for offside. Lucas Morais var også nære scoring like etter.

Melhus skapte to store sjanser etter en drøy halvtime. Først vartet Stian Bolstad opp med en god redning før Markus Nygår etter hvert måtte klarere til corner. Gjestene produserte en farlig sjanse på corneren, men ballen endte over mål og til fem-meter.

Like før pause sørget Bolstad for fortsatt KIL-ledelse da han fikk en hånd på ballen som deretter spratt i tverrligger og ut til corner. Før lagene gikk til pause headet også Lundgren like til side for mål etter et godt innlegg fra Løvberg. Det stod 1-0 til pause.

Første halvdel av andreomgang var tam og relativt sjansefattig. Gjestene hadde mer ball, men uten å skape farligheter. KIL skapte etter hvert et par store muligheter til å score, men på en corner tjue minutter før full tid scoret gjestenes Håkon Lund til 1-1.

Etter utligningen hevet KIL 2 seg betraktelig; laget begynte å spille mer ball og produserte flere muligheter. Først kom Lundgren seg til en stor sjanse, men avslutningen var for dårlig. KIL 2 fikk imidlertid uttelling like etter.

Røed spilte til Morais ute på høyresiden som etter hvert kom seg til avslutning. Fra skrått hold satte han ballen opp i nærmeste hjørne. 2-1 til KIL 2.

Gjestene hadde en god mulighet til å score på overtid, men kampen endte til slutt 2-1. KIL 2 tok dermed tre deilige poeng i serieåpningen i Norsk Tipping-ligaen.

Kongsvinger - Melhus 2-1 (1-0)
Gjemselund stadion
70 tilskuere

Gult kort, KIL: Adrian Barosen

Mål: 1-0 Sondre Løvberg (14.), 1-1 Håkon Lund (70.), 2-1 Lucas Morais (80.)

KIL (4-3-3): Stian Bolstad (Andreas Smedplass fra 46.) - Andreas Kytiri, Markus Nygård, Matias Aadnøy, Adrian Barosen - Gang Dongwan (Simen Aasmundstad fra 34.), Even Bydal (Jonas Bruusgaard fra 46.), Sander Røed - Lucas Morais (Oskar Moe fra 88.), Andreas Lundgren, Sondre Løvberg (Magnus Soleng fra 83.)

Benken: Andreas Smedplass, Simen Aasmundstad, Jonas Bruusgaard, Oskar Moe, Jesper Gonstad og Magnus Soleng.

IMG_2654
Sondre Løvberg scoret et flott mål som sørget for 1-0 til KIL 2! FOTO: Martin Løvberget.